Saltar al contenido

Erot Peugeot Partnerin ja Peugeot Rifterin välillä

20 de julio de 2022
Erot Peugeot Partnerin ja Peugeot Rifterin valilla

Tässä viestissä kerromme sinulle perusteellisesti tämän vuoden Peugeot Partnerin ja Peugeot Rifterin eroista. Analysoidaan näiden kahden pakettiauton kutakin puolia ja niiden käyttöä. Älä menetä yksityiskohtia ja päätä, mikä näistä kahdesta on sinulle paras.

Peugeot Partnerin ja Rifterin erot: vapaa-ajan ja työn välillä

The Peugeot Partner ja Peugeot Rifter 2022 on kaksi hyvin samanlaisia ​​autoja ulkopuolelta, mutta joilla on kuitenkin merkittäviä eroja. Molemmat ovat ranskalaisen merkin autoja, niillä on samanlainen alusta ja mekaaninen valikoima on myös samanlainen, mutta sen käyttö on erilaista.

Peugeot Partnerin ja Rifterin erot: työ ja matkailu

Autojen käyttö on muuttunut paljon ajan myötä. Apuajoneuvossa voi nyt olla mielenkiintoinen tavaratila ja pakettiauto on erittäin mielenkiintoinen vapaa-ajan auto. Näin periaatteessa tapahtui peugeot rifter.

Vuosikymmeniä menestyneiden tila-autojen katoamisen myötä merkit saivat pyörän perheautoihin. He antoivat niille seikkailunhaluisen vivahteen ja tähän he käyttivät hyötyajoneuvoja, kestävää ja monipuolista segmenttiä.

Mutta tämä ei tarkoita, että pakettiautot olisivat klassisisimmassa käytössään lakanneet olemasta. Ja paras näyte on Peugeot Partnerelinikäinen hyötyajoneuvo. Mutta se on myös sopeutunut erilaisiin työympäristöihin, ja ratkaisut perustuvat aina käytännöllisyyteen.

Erot Peugeot Partnerin ja Rifterin välillä: estetiikka

Vaikka ne ovat ulkopuolelta kaksi samanlaista autoa, Peugeot Partner ja peugeot rifter ne eroavat muotoilultaan, ja ne on erityisesti merkitty niiden toimintojen mukaan, joita varten ne on suunniteltu. Joten esimerkiksi kumppaneita Siinä on yleensä laatikko tai tummennetut takaikkunat., latausalueella. Sillä aikaa the peugeot rifter Se on kuin toinen matkailu.

Erot Peugeot Partnerin ja Rifterin välillä: sisustus

sisäpuolen Peugeot Partner ja Peugeot Rifter määräytyy myös kunkin auton käytön mukaan. The Peugeot Rifter on suunniteltu ensisijaisesti matkustajakäyttöön, joten se voidaan konfiguroida lisävarusteena viidelle tai seitsemällejossa myös lyhyellä tai pitkällä akselivälillä on merkitystä.

The Peugeot Partnersuunniteltu pääasiassa työhön, on a läpikuultava lastausalue, jotta voimme laittaa kuorman helposti. Matkustajille suunnitellulla alueella ei ole niin suurta merkitystä, vaikka merkkiä on käytetty mukavan ajoasennon suunnittelussa. Kiinnostaa, että siinä on varoitusjärjestelmä maksimikuormituksesta.

peugeot rifterin sisusta

Erot Peugeot Partnerin ja Rifterin välillä: varustetasot

Laite on toinen elementti, joka on leimattu laitteiden käytön perusteella. Peugeot Partner ja peugeot rifter. Siten, peugeot riftersuunniteltu matkustajille ja vapaa-ajan käyttöön, on lisävarusteena a GT Line -viimeistely, urheilullisempi ja se vahvistaa sen seikkailunhaluista luonnetta.

Omalta osaltaan PEugeot Partner Siinä on Grip- ja Asphat-versiot, jotka on suunniteltu enemmän ulkokäyttöön ja parantamaan työntekijöiden mukavuuttavarsinkin kaupunkiympäristössä. koska yksi niistä Peugeot Partner tarkempi ja arvostetumpi on se, joka on suunniteltu työntekijöiden ja rahdin kuljettamiseen kaupungissa tapahtuvissa töissä.

Erot Peugeot Partnerin ja Rifterin välillä: hinta

Hinnassa on myös eroja Peugeot Partner ja peugeot rifter. Ensimmäinen, uusi, myydään 13 900 eurosta, kun taas toinen, enemmän matkailuammattimainen, alkaa 22 400 eurosta. Paras tapa päästä näihin pakettiautoihin on ostaa ne käytettynä. voit löytää omasi Käytetty Peugeot Partner tai sinä Käytetty Peugeot Rifter in Clickers. Meillä on laaja valikoima malliyksiköitä! Tutustu digitaaliseen jälleenmyyjään ja pyydä tietoa sinulle parhaiten sopivasta versiosta.

Oliko tästä viestistä apua?