Monista eduistaan ​​huolimatta Fiat Type on tuntematon millä markkinoilla. Espanjassa se ei esiinny kompaktien segmenttien myyntiluetteloiden ensimmäisillä paikoilla. Kuitenkin sellaisissa maissa kuin Italia tai Turkki se on bestseller, joka saavuttaa huippunsa kuukausi toisensa jälkeen. Tämä ei toisaalta ole kovin harvinaista, koska ensimmäisessä tapauksessa se on sen alkuperämaa ja toisessa maassa, jossa se on valmistettu. Silti hän on onnistunut…

Kyllä, koska koko elämänsä ajan on onnistunut ylittämään myyntiodotukset joita Fiatilla oli hänelle. Koska he näkivät sen etenemisen positiivisena, he käyttivät tilaisuutta hyväkseen ja muotoilivat sen uudelleen siten, että se sisälsi uutuuksia, kuten Cross body versio. Ja myöhemmin kuorrutus tuli mukana hybridi moottori joka varmasti täyttää «ympäristöystävällisten» asiakkaiden odotukset. No, hyvät uutiset eivät ole ohi, ainakaan Italiassa…

Fiat Tipo on yksi myydyimmistä ja menestyneimmistä kompakteista autoista Italian markkinoilla…

Fiat Type Carabinieri

Kyllä, koska Fiat Tiposta on tullut Carabinieri-partioauto. Kuten Espanjassa, merkit osallistuvat julkisiin tarjouskilpailuihin toimittaakseen viranomaisille virallisia ajoneuvoja. No, alppimaa on toteuttanut sellaisen, jonka on voittanut Fiat ja sen Leasysin vuokraustytäryhtiö. Täten toimittaa yhteensä 1 300 yksikköä kompakteistaan tähän poliisivoimiin, vaikka niitä on mukautettava tätä varten.

syöttö, Carabinierien yksiköt maalataan «Blu Arma» -yhdistelmällä valkoisella katolla. Eikä vain sitä, sillä se sisältää muunnoksia, kuten katon vilkkuvat valot tai kallistettava ajovalo. Myös he grilli ledit, sisäportti, sivuovet, rekisterikilven pidike tai sireeni. Mutta muutoksia tulee myös sisälle, kuten Radio Carabinierikojelaudan alla oleva kaiutin tai tietty antenni.

Aseille on myös tilaa kaksi bivalenttista aseenpidikettä istuinten alla sekä taskulampun pidikkeet, verkko tableteille tai kahdelle lapiotelineelle. Mitä tulee mekaniikkaan, Fiat Tipo Carabinieri on varustettu 1.6 MultiJet II dieselmoottori 130 hv 6-portaisella manuaalivaihteistolla. Lopuksi sen kokoamat erikoiskomponentit valmistetaan Mirafiorin tehtaalla ja myös kootaan siellä.

Lähde – Fiat