The Superauton syntymä ja myynti Se on erittäin hyvä asia autoalalle. Sähköistyksen uudet trendit saavat valmistajat hulluksi, ja todisteena ovat viime kuukausien lanseeraukset. Aina on kuitenkin «yksinäisiä susia», jotka haluavat tehdä asioita eri tavalla. Yksi niistä on Gordon Murrayyksi maailman hienoimmista autonvalmistajista.

Tämän yrityksen uusin uutuus on Gordon Murray T.33. Jos muistat pienen, muistat, että toimme sen sinulle päiviä sitten. Lisäksi se on yksi harvoista malleista, jotka ovat edelleen käytössä voit nauttia V12-lohkon eduista. Se ei ole yhtä tehokas kuin sen vanhempi veli T.50, mutta oletettu eksklusiivisuuden ja laadun taso ei puutu. Amen mitä seuraa hänen jalanjäljänsä tuotannon suhteen: 100 pyrrho-yksikköä…

Uuden Gordon Murray T.33:n 100 kappaletta on myyty loppuun, eikä se ole vielä alkanut tuotantoon…

Uusi Gordon Murray T.33

No, kuten voit odottaa, ja me kaikki kuvittelimme alusta alkaen, Gordon Murray T.33:n tuotanto on jo loppuunmyyty. Ilmoitus tästä hyvistä uutisista on tullut brändin omistajan suusta. Julkistetun virallisen lehdistötiedotteen mukaan…

«Koko GMA-tiimi on iloinen siitä 100 T.33:a ovat löytäneet kodin niin nopeasti Maailmanlaajuisen lanseerauksen jälkeen hieman yli viikko sitten, ja odotamme innolla uudet omistajat tervetulleeksi GMA-perheeseen.»

«Olen erittäin ylpeä joukkueestamme joka on väsymättä soveltanut ydinperiaatteitamme toimittaakseen tämän upean auton.»

Gordon Murray päättää lehdistötiedotteen toteamalla tämän jokainen T.33:n omistaja saa räätälöidyn ja henkilökohtaisen palvelun koko GMA-matkasi ajan. Jos tuotemerkin suunnitelmat kuitenkin menevät suunnitellusti, T.33:n ensimmäiset yksiköt saapuvat uusille omistajilleen vasta vuonna 2024. Hinta, jonka he ovat joutuneet maksamaan saadakseen yksikön yli 1,5 miljoonaa euroa vaikka se on alhaisempi kuin mitä T.5o maksoi aikanaan.

Toistaiseksi he eivät ole ilmoittaneet, onko asiakkaita Espanjasta mutta yksi varmasti tulee. Ajoittain, mutta on enemmän kuin todennäköistä, että saamme yllätyksen… Kärsivällisyyttä.

Lähde – Newspress