Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

BMW Hän esitteli meille vain pari kuukautta sitten uuden erikoisen ja erittäin rajoitetun painoksen rakastetuimmasta urheiluautostaan, BMW M4:stä. Tämä erityinen versio on luotu juhlimaan BMW M:n 50-vuotisjuhlaa. Itse asiassa nimenomainen nimi on BMW M4 «BMW M 50th Anniversary” Edition.

Tiedämme jo sen hinnan, yksiköiden määrän koko maailmalle ja kuinka monta tulee Espanjan markkinoille. Lisäksi tiedämme, että vaihtoehtoja tulee olemaan Takavetoinen Competition Coupé ja Competition Coupé M xDrive, neliveto. Epäilemättä todellinen keräilyesine, vaikka toivommekin, että niitä ei säilytetä autotallissa kuten kultakankaalla ja että niistä on iloa teillä ja radalla.

Mikä tekee BMW M4 «BMW M 50th Anniversary» Editionista erilaisen?

BMW M4 Edition 50 Jahre BMW M -istuimet

Muistutamme, että tämä BMW M4 «BMW M 50th Anniversary» Edition on täynnä varusteita, jotka korostavat ulkoa, sisäverhoiluja tai hiilikuitukauhaistuimet. Lisäksi se laajentaa maksiminopeusrajoituksensa 250 km/h:sta 290:een, mikä kerrotaan pian. Jälkimmäinen oli varattu yksinomaan yksiköille, joissa oli M Race Track -paketti.

Kaikkeen yllä olevaan meidän on lisättävä, että voit valita viisi rungon väriä, kaikki ne BMW Individualilta: Carbon Black, Macao Blue, Brands Hatch Grey, Imola Red ja San Marino Blue. Myös renkaat19 tuuman ja 20 tuuman etu- ja taka-akselille matta Orbit Grey tai matta Gold Bronze -viimeistely, musta merinovinahkaverhoilu edition brodeerauksella tai kilpi «M4 Edition 50 Jahre BMW M» keskikonsolissa.

Kuinka monta yksikköä valmistetaan? Kuinka paljon ne maksavat?

BMW M4 Edition 50 Jahre BMW M edessä

BMW ilmoittaa, että niitä valmistetaan kaikille 700 yksikköä BMW M4 «BMW M 50th Anniversary» Editionista. Kaikista heistä 20 myydään Espanjassa, mikä ei ole ollenkaan huono. Lisäksi brändi kommentoi lehdistötiedotteessaan, että näistä 20:stä 8 vastaa takavetoista BMW M4 Competition Coupéa ja loput 12 nelivetoista M xDrivea.

Ottaen huomioon hinnat Espanjan markkinoillatakaveto BMW 50th Anniversary Edition M4 Coupe -versiot ovat hinnoiteltu 143 997 €; xDrive on hieman kalliimpi, nimenomaan ne maksavat 146 604 euroa.

Lähde – BMW