Saltar al contenido

Honda e, ihanteellinen sähköinen kaupunkikierros kaupungissa

20 de junio de 2022

The Honda ja Se on merkin ensimmäinen sähköauto. Kuuluu b-segmentti ja se saapui markkinoille vuoden 2020 puolivälissä. Frankfurtin autonäyttelyn aikana nähtävissä oleva tuotantoversio on käytännössä sama kuin vuonna 2019 esitelty konsepti. Lisäksi segmentissään se kilpailee Renault ZOE:n kaltaisten mallien kanssa. Peugeot e-208, Opel Corsa-e tai BMW i3.

Hondan sähkökäyttöinen hyötyajoneuvo tarjoaa erittäin modernin muotoilun retrohenkisillä vaikutteilla, jotka tuovat mieleen legendaarisen Honda Civicin ensimmäiset sukupolvet. Honda e:ssä on viisi ovea ja istumapaikat viidelle matkustajalle, sen pituus on 3,8 metriä, leveys 1,70 metriä ja korkeus 1,50 metriä. Lisäksi sen kääntösäde on 4,3 metriä.

Sen etuosaa leimaa suuri ja hieno pyöreä optiikka sekä listaus a tukkeutunut kalenteri. Perinteiset taustapeilit on korvattu korkearesoluutioisilla kameroilla, joiden kojelaudassa on näytöt, joista näet kaiken ympärillämme, kun taas takana LED-merkkivalot ja niiden musta muovikoristelu ovat silmiinpistäviä.

On syytä mainita, että Honda e on kehitetty merkin sähköautojen alustalle. Se tarjoaa a pidempi akseliväli ja matalampi painopiste, 50 cm, tavoitteena parantaa dynamiikkaa ja tarjota enemmän tilaa matkustajille.

Millainen on Honda e:n sisusta?

Honda e:n sisustuksesta on tullut yksi markkinoiden omaperäisimmistä. Voimme sanoa, että se on täysin digitaalinen kojelauta ja se koostuu kaksi 12,3 tuuman TFT-näyttöä ja kaksi muuta, jotka hallitsevat taustapeilien kuvia.

Samoin kojetaulu on myös digitaalinen ja siinä on kahdeksan tuuman näyttö. Totuus on, että suuri osa kaupunkien sähköisistä ohjaimista hallitaan kosketusnäyttöjen kautta, ainoat fyysiset painikkeet sijaitsevat keskikonsolissa.

Tieto- ja viihdejärjestelmän avulla käyttäjät voivat ohjata navigointia, konfiguroida ajoavustajat, hallita äänijärjestelmää, tarkista ajoneuvon tila ja hallita joitain mobiilisovelluksia. Lisäksi Honda-sähköautossa on äänentunnistusjärjestelmä, joka aktivoidaan käskyllä ​​»OK, Honda».

Näyttääkö se sinusta vähältä? Älä huoli, sillä Honda e:ssä on sinulle enemmän. Älypuhelinsovelluksen kautta ns Oma Honda, voit ohjata autoa etänä, aktivoida ilmastointilaitteen, tarkistaa kuorman tilan ja jopa ohjelmoida sen. Auton voi myös avata ja käynnistää digitaalisella avaimella, jonka voit lähettää jollekin muulle tekemään sen puolestasi.

Honda e, kaikki varusteet, joita sillä on sinulle

Varusteiden osalta Honda e on saatavana kolmella tasolla; pääsy, ns Base ja Advance jotka sisältävät avustetun pysäköinnin, lämmitettävän ohjauspyörän, kattoluukun, langattoman yhteyden, 360 asteen kameran, LED-tekniikan, Wi-Fi-yhteyden ja ajoa avustavat järjestelmät.

Honda e on saatavana jopa kahdella tehotasolla, joita tarjoaa a sähkömoottori sijaitsee taka-akselilla; 136 tai 154 hv ja suurin vääntömomentti 315 Nm. Tällä ystävällisellä ja hauskalla urbaanilla on täydellinen painojakauma; 50:50, kuin se olisi urheiluauto.

Hondan kaupunkisähköauto tarjoaa erittäin hyvän ajodynamiikan 35,5 kWh:n nestejäähdytteisen akun ansiosta, jonka ansiosta se voi kulkea enintään 220 kilometriä yhdellä latauksella ja WLTP-hyväksyntäjakson alaisena. Samoin se voi kiihtyä pysähdyksistä ja saavuttaa 100 km/h noin kahdeksassa sekunnissa. Hondan omien sanojen mukaan Honda e voi käyttää a pikalatausjärjestelmä, jonka avulla voit palauttaa jopa 80 % kapasiteetistaan ​​vain 30 minuutissa.

Hauska ajokokemus! Löydä käytetty Honda e täältä. Mitä odotat ajaaksesi sitä?

Oliko tästä viestistä apua?