Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Honda, usko tai älä, on yksi valmistajista, jolla on eniten kokemusta sähköautosta. Viime vuosina se on kehittänyt ilman suurta melua e:HEV-hybriditeknologiaa, joka antaa niin hyviä tuloksia uusimman sukupolven HR-V:ssä ja Civicissä. tästä huolimatta ala on siirtymässä kohti täydellistä sähköistämistä ja tässäkään japanilainen yritys ei ole ollut hiljaa. Itse asiassa se työskentelee jo General Motorsin kanssa päivittämässä Ultium-alustaa.

Hänen liittonsa tulos jenkkien kanssa toteutuu Honda-prologissa. Tämä sataprosenttisesti sähköinen SUV on ensimmäinen tällä tekniikalla varustettu, mutta ei viimeinen. Erona on, että kaikki muut tekevät sen käyttämällä e: Arkkitehtuurialusta ne kehittyvät sisäisesti. Ja tässä LG tulee esiin ja sen kyky maailman ensimmäisenä akkuvalmistajana rakentaa kokonaan uusi tehdas Yhdysvaltoihin.

Hondan ja LG Energy Solutionsin akkutehdas sijoittuu Ohioon ja saavuttaa 40 GWh:n vuotuisen tuotantokapasiteetin…

2022 Honda Civic e:HEV

Jos muistat, muistat sen viime syyskuussa Honda ja LG ilmoittivat liittoutumisesta. Tavoitteena oli perustaa yhteisyritys valmistamaan akkumoduuleja sen sähköajoneuvoihin. No, yritystä ei ole vielä virallisesti perustettu, mutta he ovat jo valinneet paikan tehtaan rakentamiselle. Kuten he selittävät lehdistötiedotteessaan, He ovat valinneet Fayette Countyn (Ohio) ja työt alkaisivat vuonna 2023.

Hondan ja LG:n etenemissuunnitelma tässä yhteisyrityksessä on seuraava. He investoivat 3,5–4,4 miljardia dollaria ja luovat noin 2 200 työpaikkaa. Kuten olemme ilmoittaneet, työt alkavat vuonna 2023 ja niiden pitäisi valmistua vuoteen 2024 mennessä, koska niiden on tarkoitus olla toiminnassa vuonna 2025. Itse asiassa he haluavat saavuttaa 40 GWh vuotuista tuotantokapasiteettia litiumioniakuissa osakemarkkinoilla tilikauden 2025 loppuun mennessä.

Tämän LG:n kanssa yhteisen tehtaan ansiosta japanilainen yritys voi pysyä itsenäisenä General Motorsista. Yhdysvallat ja sen lähimarkkinat hyötyvät sähköajoneuvoista, jotka on rakennettu e:Architecturen ja Ohion keskustassa valmistettuja akkuja. Itse asiassa Hondalla on sopimus Sonyn kanssa tulevien sähköajoneuvojensa asentamiseen, ja tämä voi olla tekniikka, jota he käyttävät mekaanisten toiminta-ajojensa määrittämiseen.

tulee ole tietoinen Hondan vaiheista hyvin emme tiedä strategiaasi Euroopalle. Tiedetään, että he työskentelevät myös yhdessä General Motorsin kanssa oman sähköalustan luomiseksi, mutta emme usko tai odota sen saavuttavan vanhalla mantereella. Vaikka on myös hyvin tiedossa, että jenkit haluavat palata, eivätkä vieläkään tiedä, miten se tehdään. Siksi järkevintä on odottaa tapahtumia ja sitten tuomita…

Lähde – Honda – LG Energy Solutions