Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Infinitin marssi Euroopasta merkitsi ennen ja jälkeen. Kyllä, koska vaikka sen menestys oli hyvin rajallinen, kaikki sen kilpailijat saattoivat hengittää rauhallisesti, kun erittäin tuottoisa markkinarako hylättiin. Niin paljon, että vain Lexus on säilynyt japanilaisena premium-edustajana, koska Acuraa ei ole koskaan myyty täällä. Kaiken kanssa, Infinitin elämä jatkuu rauhallisesti ja hyvässä tahdissa USA:n kaltaisissa maissa. Siksi kaikki hänen suunnitelmansa…

Kuten tiedät, Infinitin valikoima Yhdysvalloissa on laaja ja arvostettu. Yksi sen uusimmista julkaisuista on QX60 SUV, joka antaa heille niin paljon ja niin hyvää tyydytystä. Kaikki kuitenkin viittaa siihen, että brändi haluaa antaa valikoimalleen käänteen lisäämällä uusi versio. Se olisi Infiniti QX65 että Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirasto tutkii jo. Tiedätkö miltä tämä malli näyttäisi? Ota muistiin.

Nimi Infiniti QX65 voisi nähdä markkinoiden valon QX60:n coupe-versiona…

Infiniti QX65 - Nissan QX65

jos menet Infinitin virallinen verkkosivusto Yhdysvalloissa ja tutkit sen valikoimaa, ymmärrät mitä nimi QX65 tarkoittaa. Sedanin markkinarako kattaa Q50 ja coupé-alueen Q60. Toistaiseksi ei mitään erikoista, mutta tutkimusta kiinnostaa SUV-luettelo. Ovatko he QX50, QX60 Y QX80 josta olemme jo kertoneet sinulle useita kertoja. Ja mielenkiintoisin on välimalli, the QX55joka käyttää a SUV coupe tyyppinen kori erittäin houkutteleva.

No, jos otamme tämän logiikan, voimme päätellä sen Nissan tutkii coupe-versiota QX60:lle. Tästä syystä sitä voidaan kutsua Infiniti QX65:ksi noudattaen samaa kaupallista lähestymistapaa kuin QX50:n nuorempi veli. Se, että Nissan on pyytänyt tälle kauppanimelle oikeussuojaa, ei kuitenkaan tarkoita, että sen pitäisi nähdä päivänvaloa. Se on enemmän, vielä opintojaksolla siitä lähtien, kun se esiteltiin vuoden 2022 lopussa.

Joka tapauksessa Infinitillä tai Nissanilla ei olisi kiire tuoda tätä hypoteettista QX65:tä markkinoille. QX60:n nykyinen iteraatio debytoi viime vuonna 2022 ja siksi Vasta ensi vuonna 2025 tämä uusi versio astuisi näyttämölle. Näin ollen japanilainen premium-yritys ei ole ottanut kantaa asiaan, vaikka tiedettiinkin jonkin aikaa sitten, että he työskentelevät samanlaisen mallin parissa. Siksi meidän on oltava tietoisia heidän liikkeistään…

Mikä sääli he lähtivät Euroopasta, koska sen eksotiikka ja laatu saattaisivat sen kilpailijat vakaviin vaikeuksiin…

Lähde – Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirasto