Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Kun sukupuuttoon kuollut FCA Group ilmoitti herättävänsä Jeep Compassin henkiin, olimme yllättyneitä. Syy herättää se henkiin oli hyvin yksinkertainen: SUV-malliston laajentaminen C-segmenttiin, mutta ensimmäinen sukupolvi ei toteutunut ja oli monia epäilyksiä, voisiko uusi unohtaa edellisen. Ne ovat kuitenkin onnistuneet, ja se osoittaa, kuinka se on parantunut koko elinkaarensa ajan. kyllä ​​myös on joutunut «käsittelemään» jonkin verran kritiikkiä.

Oli miten oli, saapuu valikoimaansa hybridi- ja ladattavasta hybridiversiosta 4xe Se on lisännyt heidän myyntiään. Tämä Euroopassa, koska myös muualla maailmassa sen myynti on vahvistunut ja ensi vuosi 2023 on erittäin tärkeä. Kyllä, koska ilmoitti juuri hienovaraisesta uudelleenmuodostamisesta Yhdysvaltoihin Se ei rajoitu esteettisiin parannuksiin. Siinä on myös upouuden moottoroinnin ylellisyys, jonka haluaisimme täällä…

Uuden Jeep Compass -sarjan tähti on 2,0 litran turbolohko, jonka teho on 143 kW (203) hv ja vääntö 271 Nm…

2,0 litran suoraruiskutusturboahdettu nelisylinterinen rivimoottori

Uudistetun Jeep Compassin esteettinen kehitys on hyvin rajallista. Se keskittyy yksinomaan kolmeen pakkaukseen, jotka liittyvät sarjan eri viimeistelyihin. Ensimmäinen on nimeltään suuri korkeus ja sitä koristaa harmaaksi maalattu runko mustilla raidoilla. Myöskään eksklusiivisista pyöristä tai Full LED -optiikasta ei ole pulaa. Toinen on nimeltään NETTO ja sen lisäksi, että hän esittelee hienouksiaan, hän liittyy yhteistyöhön, jota Stellantis tekee tämän aloitteen kanssa.

Tässä tapauksessa se sisältää Redline Red -värillä maalattujen peilien kuoret, joiden katto ja pohja ovat saman sävyisiä kuin rungon. Täydennyksenä ei ole pulaa 19-tuumaisista kevytmetallivanteista tai sisäistuimista, jotka on verhoiltu mustalla nahalla. Lopuksi on Korkeuspaketti Latitude-maaliin. Sen jälki on aggressiivisempi maastokäytössä, ja se erottuu siitä, että siinä on kiiltävä musta tai 18 tuuman vanteet.

Jeep Compassin avaaman merkityksettömän muodon suuri uutuus on kuitenkin sen ihon alla. Se on noin 2,0-litrainen bensiiniturbo, 143 kW (203) teho ja 271 Nm vääntö. Brändi luottaa hallintaansa uuteen 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon, joka lähettää voiman maahan kaikkien neljän pyörän kautta. Tätä varten Jeep Active Drive 4×4 -järjestelmä on nyt vakiovarusteet kaikilla varustetasoilla.

Täydennyksenä Jeep Select-Terrain -järjestelmä sisältää neljä tilaa: Auto, lumi ja hiekka/mutatilan lisäksi Rock yksinomaan Trailhawk-mallissa. Turvallisuuden kannalta sellaiset elementit kuten unisen kuljettajan tunnistus, takaistuimen muistutus tai hälytin tulevat vakiovarusteiksi. Tämä sarja on jo saatavilla Euroopassa, mutta 2.0 Turbo -moottori ei ole, mutta uskaltaako ne tuoda markkinoille…?

Lähde – Jeep