Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Jaguar Landrover Se on yksi teollisuusryhmistä, joka taistelee eniten saadakseen jalansijaa markkinoilla. Kyse ei ole siitä, että sen kahta tuotemerkkiä ei ole yhdistetty, mutta ne ovat Heillä on jokin muu ongelma laittaa kaikki ratojensa sähköistämiseen liittyvät suunnitelmansa jaloilleen. Tätä varten pari vuotta sitten paljastui Reimagne-strategia, jolla he ratkaisivat tämän tilanteen. No niin he ilmoittavat, että JLR on syntynyt ja enemmän.

The kissan talo ja myyttinen brittiläinen maastoyritys He aloittavat uuden matkan. Ensinnäkin niitä ei enää tunneta julkisesti ja virallisesti Jaguar Land Roverina ja tullaan tunnetuksi nimellä JLR. Kyseessä on pohjimmiltaan nimenmuutos, joka ei juurikaan vaikuta sen imagoon, mutta muutama yksityiskohta on otettava huomioon. Kyllä, koska lehdistötiedotteessaan he nimeävät neljä merkkiä, mutta eivät Land Roveria Ovatko he tappaneet hänet?

JLR:n mukaan ensimmäinen sähkökäyttöinen Range Rover voidaan varata tänä vuonna ja ensimmäinen sähköinen Jaguar on 4-ovinen GT…

JLR Reimagine tuotevalikoima Rover Sport Dynamic SE P400 MY23

Mutta ennen kuin kerromme, mitä Land Roverille olisi voinut tapahtua, kerromme sinulle, mikä JLR:n suunnitelma on. Kuten osoitettu seuraavan viiden vuoden aikana he investoivat 15 miljardia puntaa toimintansa uudelleenorganisointiin. Kaikkiin sen tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu rajojen sähköistämisen, autonomisen ajotekniikan, tekoälyn ja digitaalisen toiminnan edistäminen sekä työntekijöiden koulutus. Sitä paitsi, sen tehtaita päivitetään teknisesti.

Kuten JLR:n toimitusjohtaja Adrian Mardell totesi…