Saltar al contenido

Kartat sähköautojen latauspisteistä: mistä niitä löytää?

12 de noviembre de 2021
Kartat sahkoautojen latauspisteista mista niita loytaa

Jos sinulla on sähköauto tai harkitset sähköauton ostoa, sinun on tiedettävä, mistä löydät sähkölatauspisteet. Tässä viestissä kerromme sinulle tärkeimpien latausasemien sijainti, palveluntarjoajien luokittelema, joten voit määrittää reitin takuulla. Tänään voit tehdä sähkömatkan missä tahansa maassa!

Mikä on sähköinen latauspiste?

Sähkölatauspiste on infrastruktuuri, josta saamme tarvittavan energian sähköautomme liikuttamiseen. Tässä blogimme postauksessa kerromme sinulle kuinka ja kuinka paljon sähköauton lataaminen maksaa. Periaatteessa sinun pitäisi tietää, että niitä on olemassa julkiset sähkölatauspisteet, kuten ne, joita löydät supermarketeista, ja yksityiset sähkölatauspisteet, jonka voit asentaa kotiisi tai jonka löydät esimerkiksi yrityksestäsi.

On tärkeää, että tiedät ennen sähköautosi lataamista minkä tyyppinen pistoke siinä on ja kuinka paljon virtaa se kestää, jotta saat kaiken irti sen akusta. Toisessa blogissamme kerromme parhaista vinkeistä parhaan suorituskyvyn saamiseksi sähköautostasi.

Kartta Endesan latauspisteistä: mistä ne löytyvät?

Suurin osa energiayhtiöistä on asentanut sähkölatauspisteitä Espanjaan, mikä on osaltaan antanut riittävän tiheyden matkan suorittamiseen käytännössä kaikkien maamme kaupunkien välillä.

Endesan sähkölatauspistepalvelu on ns Endesa X, jolla on enemmän kuin 2000 pistettä jaettu koko Espanjassa. 50 maakunnassa on jo sähköautojen latausinfrastruktuuri, ja jopa maaseudulle Endesa X on asentanut lähes 300 latauspistettä. Tien varrelle yritys on asentanut yli 400 latauspistettä, mikä peittää päätiet sähköauton latauksella.

Yli 2 000:sta Espanjan maantieteelliseen alueeseen asennetusta latauspisteestä laturien minimiteho on 22 kW ja 50 kW välillä, mutta Endesa X ottaa käyttöön erittäin nopeat laturit, joiden avulla voit ladata lisää 150 kilometriä autonomiaa alle 10 minuutissa.

Tiellä tai julkisilla paikoilla sijaitsevien latauspisteiden lisäksi Endesa X:llä on 600 kumppania helpottamaan siirtymistä sähköautoon. Näitä sähkölatauspisteitä on kaikenlaisissa paikoissa: huoltoasemilta pysäköintioperaattoreihin, kauppakeskuksiin, hotelleihin, sairaaloihin sekä autovalmistajiin ja muihin parkkipaikkojensa tai kalustonsa sähköistämisen päättäneiden yritysten kautta.

Mitä tarvitsen käyttääkseni Endesa X -latauspisteitä?

Sinulla on oltava Endesa X Juice -sovellus asennettuna

Kuinka paljon sähköauton lataaminen Endesa X:llä maksaa?

Rekisteröityminen järjestelmään sisältää a Alkuhinta 15 euroa, joka sisältää 50 kWh, joka voidaan käyttää kolmen ensimmäisen palvelukuukauden aikana. Sieltä kilowattitunnin hinta on 0,35 euroa. On olemassa lataustoiminto ilman käyttäjäksi rekisteröitymistä: tämän vaihtoehdon hinta on 0,45 euroa / kWh.

Iberdrolan latauspistekartta: Mistä ne löytää?

Iberdrola on toinen yrityksistä, jotka panostavat vahvimmin sähköliikenteeseen. Espanjan energiayhtiöllä on kunnianhimoinen suunnitelma asentaa tulevina vuosina jopa 150 000 latauspistettä, mikä auttaa nostamaan sähköautojen markkinoita, sekä uusien että käytettyjen ja käytettyjen.

Tällä hetkellä niitä on enemmän kuin Iberdrolan 5 000 julkista sähkölatauspistettä Espanjassa. Tämä vain, jos lasketaan julkiset pisteet, joihin pitäisi lisätä kaikki yksityinen tarjous, jonka sekä yksityishenkilöt että yritykset ovat asentaneet.

Iberdrolan sähköautojen laturitarjous aikoo asentaa lähivuosina seuraavat asiat:

Erittäin nopeat laturit (350 kW): 200 kilometrin välein
Supernopeat laturit (150 kW): 100 kilometrin välein
Pikalataajat (50 kW): 50 kilometrin välein

Mitä tarvitsen käyttääkseni Iberdrolan latauspisteitä?

Sinulla on oltava Iberdrola Public Recharge asennettuna, helppokäyttöinen sovellus, joka valvoo sähköautojen latauspisteiden tilaa, myös niiden, jotka eivät kuulu tälle energiantoimittajalle.

Työllistämisprosessi Iberdrola Public Recharge -sovellus Se on hyvin yksinkertainen. Kerromme sinulle askel askeleelta:

  1. Lataa sovellus Play Kaupasta, jos sinulla on Android-puhelin tai iOS-sovelluskaupasta
  2. Rekisteröidy henkilöllisyystodistuksellasi ja sähköpostillasi
  3. Iberdrolan asiakkaat tunnistetaan, ja heidän on vain vahvistettava käyttäjätunnus ja salasana, kun taas muiden kuin asiakkaiden on täytettävä muut henkilökohtaiset tiedot
  4. Lisää saldosi käyttääksesi latureita, mitä voit tehdä luottokortillasi
  5. Sinulla on mahdollisuus varata laturi, jota haluat käyttää 30 minuutin ajaksi
  6. Skannaa laturin QR-koodi tai valitse latauspiste sovelluksesta
  7. Valitse autollesi sopiva laturi ja aloita lataaminen

Kuinka paljon maksaa sähköauton lataaminen Iberdrolalla?

Lataa sähköauto Ibedrolan avulla maksaa 0,3 ja 0,4 euroa/kWh riippuen siitä onko kyseessä pikalataus 50 kW:lla vai ultranopea lataus 90 kW.

Ionity-latauspisteen kartta: kuinka paljon ne maksavat?

Ionity on sähköautojen latauspisteitä tarjoava yritys, joka perustettiin vuonna 2017 joidenkin tärkeimpien autonvalmistajien yhdistyksen tuloksena. Sen pääkonttori on Münchenissä, ja sen perustajajäseniä ovat BMW Group (BMW, Mini ja Rolls-Royce), Daimler AG (Mercedes ja Smart), Ford ja Volkswagen-konserni (Audi, Volkswagen, Seat, Skoda tai Porsche). Vuonna 2019 mukaan tulivat muut merkit, kuten Kia ja Hyundai.

Ionityn eroavaisuus muuhun tarjoukseen verrattuna on sen korkea latausnopeus. Sen asemilla on a teho jopa 350 kW, jotta minkä tahansa sähköauton akun voi täyttää enintään 15 minuutissa. Toinen etu on se sinun ei tarvitse tehdä sopimusta Ionityn kanssa tai tehdä tiettyä kaapelia käyttääksesi heidän palvelujaan.

Espanjassa on useita Ionity-omaisuuspisteitä, jotka sijaitsevat strategisesti tärkeimpien moottoriteiden varrella sekä maan etelä- että pohjoisosassa. Koska Ionityn suorituskyky on erittäin korkea, latauspisteiden tiheyttä ei vaadita. Ionitylla on sopimus Cepsan kanssa, joka on mahdollistanut 35 erittäin nopean latauspisteen asentamisen Espanjan pääteille yhdistääkseen sen Euroopan karttaan. Ja se on, että Ionityn kutsumus on kutoa verkko, jonka avulla mikä tahansa sähköauto voi matkustaa mantereen halki ilman komplikaatioita.

Mitä tarvitsen Ionity-latauspisteiden käyttämiseen?

Ei mitään erityistä, koska sinun ei tarvitse olla asiakas tai erikoiskaapeli.

Kuinka paljon maksaa sähköauton lataaminen Ionityllä?

Ionity aloitti suljettujen hintojen politiikalla, joka koostui 8 euron maksamisesta jokaisesta latauksesta missä tahansa sen Euroopan pisteessä. Tammikuusta 2020 alkaen hintasi on 0,79 senttiä kWh, yleishinta, vaikka sähköautosi mallista ja merkistä riippuen saat bonuksia.

Teslan latauspisteen kartta: kuka voi käyttää niitä?

Premium-sähköautojen valmistajalla Teslalla on omansa oma laturiverkosto. Sen edistyneimmät kohdat tunnetaan ahtimena. Yrityksellä on yli 6 000 ahdinta eri puolilla Eurooppaa ja lähes 300 Espanjassa.

Kuinka paljon maksaa sähköauton lataaminen Teslan akkulaturilla?

Tällä hetkellä lataamisessa Tesla Superchargerissa on a hinta 0,31 €/kWh pääsääntöisesti, mutta brändillä on asiakkailleen erikoishinnat.

Kuka voi käyttää Teslan ahtimia?

Euroopassa voit käyttää ahdinta kaikki ajoneuvot, joissa on CSS Combo 2 -liitäntä. Tässä viestissä kerromme sinulle olemassa olevista erilaisista pistokkeista. Lisäksi se on välttämätöntä lataa Teslan «sovellus». Sieltä yhdistämme auton verkkoon. Sinun tarvitsee vain valtuuttaa toiminto aloittaaksesi prosessin.

Käytetyt ja käytetyt sähköautot

Clicarsilla meillä on sinulle hyvä näyte käytettyjä ja käytettyjä ECO-autoja, sekä sähkö- että muita vaihtoehtoisia vetoja, jotta voit matkustaa mahdollisimman siististi! Tutustu verkkokauppiaamme ja katso, mikä ajoneuvo sopii parhaiten tarpeisiisi.

Oliko tästä viestistä apua?