Saltar al contenido

Käytetyt SEAT-perheautot: León, Alhambra, Tarraco… Mikä on sinun?

9 de marzo de 2022
Kaytetyt SEAT perheautot Leon Alhambra Tarraco… Mika on sinun

The käytettyjä ja käytettyjä SEAT-perheautoja ne ovat monipuolinen vaihtoehto. Ne ovat mukavia, niissä on runsaasti sisätilaa, eikä niiden tarvitse välttämättä olla tylsää ajaa, päinvastoin, kuten korkean suorituskyvyn FR-versiot osoittavat.

Miksi ostaa perheauto?

Perheautot ovat edelleen loistava vaihtoehto kaikentyyppisille perheille. Muut segmentit ovat korvanneet ne markkinaosuuksissa, mutta nämä autot on suunniteltu vastaamaan paremmin perheiden tarpeita.

On syytä muistaa, että perhemerkin alta löytyy erilaisia ​​autotyyppejä:

 • Oikeat sukulaiset
 • maastoautoja, jotka on suunniteltu tuon kutsumuksen mukaan
 • Tila-autot
 • Tiivistetään sukulajien kanssa

SEATilla on ollut valikoima perheautoja tai perheautoja sen perustamisesta lähtien. Paras esimerkki oli PAIKKA 1430myyttisen SEAT 124:n evoluutio, joka pysyi markkinoilla vuosikymmeniä.

Sisätilan lisäksi, johon mahtuu mukavasti viisi matkustajaa – joihinkin malleihin mahtuu jopa seitsemän matkustajaa -, niissä on myös tilavat tavaratilat kaikenlaisille matkatavaroille.

Tässä blogimme toisessa artikkelissa kerromme sinulle, mitkä ovat parhaat käytettyjä perheautoja ja tilaisuuksia:

Sillä ei ole väliä onko perhe pieni vai suuri. Ei ole väliä onko budjettimme suuri vai pieni, sillä Clicarsilla on perheistuimet kaikkiin elämäntyyleihin. Joten kiinnitä turvavyöt, aloitetaan.

SEAT Leon Sportstourer perhe

Jos olet rakastunut SEAT Leonmutta tarvitset lisää tilaa, SEAT Leon Sportstourer on loistava vaihtoehto käytetty perhe SEAT. Intohimoinen auto, jossa on tilaa kaikelle mitä voit kuvitella. Perhe, joka on tehty omalla kutsumuksella, ei pelkkänä laajennettuna tiivistyksenä.

Mitat ja runko SEAT León Sportstourer käytettynä ja tilaisuudessa:

 • Pituus: 4,64m.
 • Korkeus: 1,45 m.
 • Leveys: 1,79m.
 • Akseliväli: 2,68 m.
 • Tavaratilan vähimmäistilavuus: 620 litraa.
 • Tavaratilan enimmäistilavuus: 1750 litraa.

Toinen suuri hyve SEAT Leon Sportstourer on sen laaja teknologinen kuormitus. Se varustaa järjestelmiä, kuten älykkään kaukovalojen vaihtoavustajan, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän tai mukautuvan vakionopeudensäätimen.

The SEAT Leon urheilija Siinä on erittäin mielenkiintoinen moottorivalikoima, jossa on bensiiniversioita 90 hv:sta tehokkaimpaan 204 hv SEAT León Sportstourer e-Hybridiin, jossa on DGT ZERO -merkintä. Homologoi 60 kilometriä sähköautonomiaa.

The SEAT Leon Sportstourer siinä on mielenkiintoisia viimeistelyjä, kuten XCELLENCE tai alignleft size-full wp-image-8963″ alt=»seat leon second hand» width=»1800″ height=»1200″ data- Lazy-Koot = «(max-leveys: 1800px) 100vw, 1800px» src = «https://www.clicars.com/blog/wp-content/uploads/2022/03/f285e73ed28501ffc9e0dc55047b9e1f-7255834-0c32166891228d5f83f722258b8f722258b8f722258b8Ficle-gallery -large.jpg»>

SEAT Alhambran perhe

Minibussit pitävät SEAT Alhambra Ne ovat loistava vaihtoehto SEAT-perheen käytettyjä ja tilaisuuksia. Tähän espanjalaisen merkin malliin mahtuu jopa 7 henkilöä. Se on ihanteellinen auto niin päivittäiseen kuin maantieajoon.

Mitat ja runko SEAT León Alhambra käytettyjä ja tilaisuuksia.

 • Pituus: 4,85m.
 • Korkeus: 1,9m.
 • Leveys: 1,74m.
 • Akseliväli: 2,91 m.
 • Tavaratilan vähimmäistilavuus: 955 litraa.
 • Tavaratilan enimmäistilavuus: 2 430 litraa.

The SEAT Alhambra se on auto, joka on suunniteltu ja hyödynnettäväksi. Tässä tilavassa tila-autossa on liukuovet, jotka helpottavat pääsyä sen sisälle.

Se on varustettu teknologisilla edistysaskelilla, kuten polkimella, joka avaa tavaratilan ilman käsiä, tai on varustettu ihanteellisella hierontaistuimella hektisen päivän päätteeksi.

The SEAT Alhambra käytettyjä ja tilaisuuksia Siinä on myös paljon ajo-avustajia ja järjestelmiä, jotka vahvistavat perheesi turvallisuutta. SEAT Alhambran uusimmassa versiossa on peruutuskamera tai tietutka.

SEAT Tarracon perhe

The SEAT Tarraco se on a SEAT-perheen käytettyjä ja tilaisuuksia joka muutti espanjalaisen brändin paradigman kokonaan. Kokonainen ajoneuvo, joka toimii edustavana autona, perhemallina, autona maaseudulle, autona pitkille matkoille…

The SEAT Tarraco käytettyjä ja tilaisuuksia Se on merkin suuri maastoauto ja siihen mahtuu jopa 7 paikkaa. Se on ihanteellinen auto perheen kanssa nauttimiseen, koska siinä on tarpeeksi tilaa kaikille vanhempien, lasten, isovanhempien…

7 paikkaa SEAT Tarraco Ne taittuvat ja liukuvat, joten ne ovat aina valmiita mukautumaan elämääsi ja suunnitelmiisi. Tämä maastoauto on saatavana 150 hv:n bensiini- ja dieselmoottoreilla sekä 190 ja 200 hv:n bensiini- ja dieselmoottorilla.

Variantti, joka huipentuu valikoiman SEAT Tarraco käytettyjä ja tilaisuuksia on 245 hv ECOTSI, joka on yhdistetty seitsemänvaihteiseen automaattivaihteistoon, jossa on FR-viimeistely ja kapasiteetti seitsemälle matkustajalle. Erittäin mielenkiintoinen on myös SEAT Tarraco e-Hybrid, jossa on DGT:n ZERO-merkintä ja jonka sähköinen toimintasäde on 50 kilometriä.

istuin tarraco käytettyjä

Oletko jo päättänyt? Muista, että perheenä voit neuvotella kaikkia perhemallit ja 7 paikkaa mitä meillä on Clicarsissa sinulle!

Oliko tästä viestistä apua?