Saltar al contenido

Kolme tarjousta ekoautoista, joiden hinnat ovat laskeneet ja jotka kannattaa ostaa

11 de abril de 2022
Kolme tarjousta ekoautoista joiden hinnat ovat laskeneet ja jotka kannattaa

Tällä hetkellä uusien autojen hinnat ovat nousseet pilviin johtuen mikrosirukriisistä ja muista tapahtumista, jotka vaikuttavat tehtaiden oikeaan päivittäiseen kehitykseen ja tietysti elämäämme. Tutustutaanpa syvällisesti, kolme tarjousta ekoautoista, joiden hinnat ovat laskeneet ja että juuri nyt se kannattaa ostaa, riippumatta siitä haluatko sen uutena vai hyvästä kädestä.

Kolme viime aikoina hinnoiteltua ekoautoa ovat erittäin monipuolisia malleja todella hillityllä kulutuksella. Lisäksi voit löytää niitä paljon halvemmalla kuin uskotkaan. Tunnemmeko me heidät?

Toyota Yaris

The Toyota Yaris Se on japanilaisen tuotemerkin edullisin malli. Tämä apuohjelma on ihanteellinen kaupunkiin 3,95 metrin pituuden ansiosta. Siinä on myös runsas 286 litran tavaratila. Vaikka sen alue on kaupunki, se ei ole ristiriidassa satunnaisen pitkän matkan kanssa.

Varustettu 1,5 litran bensiinimoottorilla 101 hv ja 61 hv sähkömoottorilla. Hyväksyy 3,7 litran kulutuksen 100 kilometriä kohden. Nyt se voi olla sinun 19 850 eurosta alkaen. Tietenkin tämä luku voi olla tuotemerkkikampanjoiden tai muiden alennusten kohteena. Siksi Toyota Yarisista on tullut yksi markkinoiden halvimmat ekoautot

kia niro

The kia niro Se on juuri uusittu ja se on ainoa SUV-korilla varustettu malli, jonka löydät viime aikoina hintaaan alentaneiden kolmen ekoauton valikoimasta. Kia Niro on saatavana täyshybridinä, sähköisenä ja ladattavana hybridiversiona. Malli homologoi 3,8 litran kulutusta hybridiversiossaan ja tarjoaa 141 CV:n yhteistehon.

Sen pituus on 4,35 metriä ja tavaratilan tilavuus 427 litraa. Sen hinta alkaa hieman yli 20 000 eurosta, mikä tekee siitä mallin, joka kannattaa pitää mielessä kompaktien SUV-segmentissä. Ylivoimaisesti edullisin hybridimaasturi kaikilla ominaisuuksilla ja varusteilla.

tarjota ekoautoja kia niro

hyundai ioniq

The hyundai ioniq Se on kenties se, joka on ollut markkinoilla pisimpään kolmesta hintaaan alentaneesta ekoautosta. Etenkin tämä tarjoaa monipuolisen ja täydellisen ratkaisun hintaan, joka alkaa noin 20 000 eurosta ennen tarjouksia, suunnitelma MOVES III o Madrid muuttaa 360-suunnitelmaa.

Se on saatavana myös täysin sähköisellä ja ladattavalla hybridivoimansiirrolla. Se on 4,47 metriä pitkä ja tavaratilan tilavuus 450 litraa. Sen voimansiirto yhdistää 105 hv:n 1,6 litran lohkon 43,5 hv:n sähkömoottoriin, mikä tarkoittaa 141 hv:n yhteistehoa ja 3,4 litran kulutusta 100 km:llä. Lisäksi siinä on kaksoiskytkinautomaattivaihteisto.

Hyundai ioniq ekoautot tarjoavat

Kaikkien ekoautojen ei kuitenkaan tarvitse olla uusia napsautuksia Suosittelemme, että valitset laajasta valikoimasta käytettyjä ekoautoja. Ne eivät petä sinua, sillä kaikki mallit toimitetaan täysin tarkistettuna ja viritettynä, jotta voit nauttia niistä heti alusta alkaen. Nyt voit ajaa a Ekoauto hyvistä käsistä alkaen 8590 eurosta. Etkö usko sitä?

Oliko tästä viestistä apua?