Saltar al contenido

Kuinka ajaa tehokkaasti ECO-autollasi

21 de enero de 2022
1637815396 414 Auton WLTP paastokierto mika se on ja mika on sen saato

etsitkö a hyvä käsiauto jollain sähköistöllä? Jompikumpi hybridi, ladattava hybridi, sähköinen ja jopa vety, suorita a Tehokas ajo On ihanteellista saada siitä kaikki irti. Kun istut tämän tyyppisen ajoneuvon ratin taakse, sinun on muutettava ajotapaasi, ja me selitämme kuinka se tehdään.

Älä huoli, tee a tehokas ajo ECO-autoissa se on erittäin helppoa ja Sillä on monia etuja. yksi tärkeimmistä on vähentää polttoainekustannuksia, mutta ensin opetellaan ajamaan tehokkaasti. Muista, että jos et suorita tämäntyyppistä ajoa oikein, voi tapahtua melko vakavia vaurioita.


Tehokas ajaminen voi säästää polttoainetta jopa 25 %

Tehokas ajo, mitä sinun tulee ottaa huomioon saadaksesi kaiken irti ECO-autostasi?

Tehokas ajaminen on helppoa, ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on käytä pitkiä vaihteita, varsinkin jos olemme hybridiauton, ladattavan hybridin, vety- ja jopa ratin takana LPG tai CNG. Ihanteellinen on aina kiertää korkeimmalla mahdollisella vaihteella. Muista tärkeys tehdä muutoksia sujuvasti ja asteittain. Tällä tavalla moottori pyörii pienillä kierroksilla ja vältyt satunnaiselta pelottelulta.

Vaihteiden vaihdon yhteydessä erityinen varo kytkintä. Sinun tulee aina painaa kokonaan alas kytkeäksesi vaihteen. Vältä käyttämästä sitä lopettamiseen ja kun aiot muuttaa nopeutta, se on tehtävä nopeasti, mutta varovasti, jotta kierrokset eivät putoa tuntuvasti.

ekoauto tehokas ajo

Se on kierrätettävä vakionopeus, eli sinun tulee välttää voimakasta jarrutusta ja kiihdytystä. Lisäksi, 100 km/h alkaen, kulutus valmistettu polttoaineesta lisääntyä eksponentiaalisesti. On hyvin suositteli käyttöä Moottorin jarru, tätä varten sinun on tehtävä päätökset etukäteen ja mukauduttava tien olosuhteisiin. Samoin sinun ei pidä käyttää rinteessä auton vapaa-asentoon.

The matkustamon ilmastointi se on myös osa tehokasta ajamista. Ilmastointia tai lämmitystä ei pidä käyttää väärin. Ihanteellinen on kiertää a lämpötila noin 22 astetta. Vältä ikkunoiden avaamista ajon aikana, koska se lisää vastusta ajoneuvossa.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisestä ECO-autosta on kyse, on välttämätöntä, että tarvittavat huolto oikein, kuten tarkista renkaiden kunto. Ne ovat ajoneuvon ainoa osa, joka on kosketuksissa tien kanssa, joten turvallisuutemme riippuu niistä. Matalapaineisten renkaiden kuljettaminen lisää kulutusta ja onnettomuusriskiä. Se on suositeltavaa katso paineita, vähintään, kerran kuukaudessa.

Aina kun mahdollista, käytä ECO-tila. Tämä tekniikka auttaa säästämään energiaa akussa ja vähentämään polttomoottorin käyttöä, jos kyseessä on hybridi, ladattava hybridi, vety- tai nestekaasu- tai maakaasuauto.

Jos aiot matkustaa, älä ylikuormita autoa ja yritä aseta paino tasaisesti. Ajatteko automaattisella autolla jossain sähköistettynä vai täyssähköautolla? Kun tulet liikennevaloihin, älä työnnä vipua N-asentoon. Jos teet niin, tehon palautusjärjestelmä se lakkaa tekemästä työtään ja menetät energiaa.

Mitkä ovat tehokkaan ajon edut ECO-autoissa?

Tehokas ajaminen tuo lukuisia etuja sekä ihmisille että taskuillemme. Nämä ovat ECO-ajon edut:

  • Polttoaineen ja/tai energian säästö jopa 25 %.
  • Lisää mukavuutta ajoneuvoissa.
  • Minimoi riski onnettomuuksista.
  • Lisää rentoutumista kuljettajille ja vähentää stressiä.
  • Tiedän vähentää saastumista ympäristön kannalta ja CO2-päästöt jopa 15 %.
  • saastuminen vähenee akustiikka.

Oliko tästä viestistä apua?