Saltar al contenido

Kuinka asentaa sähköautolaturi kotiin

28 de octubre de 2022
Kuinka asentaa sahkoautolaturi kotiin

Sähköistys on tullut autoalalle jäädäkseen. Yhä useammat valmistajat lisäävät sähköautot alueellaan, mutta miten sähköautoa voi ladata? Hyvin yksinkertaista, tänään kerromme sinulle kuinka asenna sähköautolaturi kotiin.

Sinun pitäisi tietää, että sähköautoja ei voi ladata perinteisellä pistokkeella, mutta se on totta kotilataus Se on suosituin latausvaihtoehto. Jotta sinulla ei olisi epäilyksiä ja voit ottaa harppauksen sähköautoon, autamme sinua asentamaan laturin kotiin. Pistä muistiin!

Asenna sähköautolaturi kotiin; kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Totuus on, että yhä useammat ajoneuvovalmistajat tarjoavat tätä palvelua, kun ostat uuden auton, mutta on myös monia yrityksiä, jotka sallivat sinun tehdä sen riippumatta siitä, mistä ostit sähköautosi.

Ennen kuin aloitamme latauspisteen asennus kotiin, aiomme tarkastella, millaisia ​​myyntipisteitä on saatavilla. Sinun pitäisi tietää, että useimmat eurooppalaiset sähköasentajat käyttävät a tyypin 2 liitin vaihtovirtalataukseen, mutta on myös CSS Combo, joka mahdollistaa latauksen vaihtovirralla tai tasavirralla nopeaa latausta varten. Toinen vaihtoehto on ChadeMO, jonka avulla voit lyhentää latausaikoja.

Vaikka nämä tiedot ovat tärkeitä, ennen käynnistämistä palkata a seinälaatikko tai latauspisteeseen kotona, sinun on tiedettävä kodin sähköasennuksen tyyppi, koska se voi olla yksivaiheinen tai kolmivaiheinen. Varmasti jo tässä vaiheessa ihmettelet latausnopeutta ja yleisin näissä kohdissa on 7,4 kW, mikä tarkoittaa noin kahdeksan tunnin latausaikaa.

Asenna sähköautolaturi kotiin; Askel askeleelta

1666824642 889 Led turvavalo autoon onko se pakollinen kuinka paljonSe on paljon yksinkertaisempaa kuin luulet! Jos sinulla on yksityinen autotalli, sinulla ei ole ongelmia, mutta ei myöskään yhteisessä autotallissa. sinun vain täytyy lähetä esittely ilmoittamalla, että aiot asentaa latauspisteen neliöllesi.

Kun tämä vaihe on tehty, voit asenna wallbox-latauspiste autotalliisi, vaikka ihannetapauksessa sen pitäisi asentaa yritys, joka toimittaa sähköautosi energiaa. Mitä nyt maksaa kotilatauspisteen asentaminen?

1666925657 589 Kuinka asentaa sahkoautolaturi kotiinHintaan vaikuttavat palvelun laatu, materiaalit, parkkipaikan ja talon mittarin välinen etäisyys sekä yrityksen hinta. Jotta saat käsityksen, hinta voi olla välillä 700 ja 1000 euroa. MOVES III -sopimus sisältää kuitenkin jopa 70 %:n alennuksen latauspisteesi asentamisesta kotiin.

Nyt kun tiedät kuinka asentaa laturi kotiin, mitä odotat tapaaksesi seuraavan sähköautosi? Sisään napsautuksia Sinulla on laaja valikoima käytettyjä sähköautoja. Et voi valita vain yhtä!

Oliko tästä viestistä apua?