Saltar al contenido

Kuinka paljon mahtuu Toyota RAV4:n tavaratilaan? Vertaileva

27 de agosto de 2022
Kuinka paljon mahtuu Toyota RAV4n tavaratilaan Vertaileva

The toyota-rav4 on tullut yksi niistä kompaktit katumaasturit markkinoiden halutuin. Siksi aiomme tuntea sen syvällisesti. Perheammattimaisissa katumaastureissa on yleensä hyvä tavaratilan kapasiteetti kaikenlaisten matkatavaroiden ja tavaroiden säilyttämiseen.

Keskitymme Toyota RAV4:n tavaratilan kapasiteettiin, tätä varten aiomme verrata sitä muihin kilpaileviin malleihin, jotta voit paremmin valita seuraavan. katumaasturit. Usko tai älä, se on erittäin tärkeä tieto, jos aiot ostaa itse.

Mikä on Toyota RAV4:n tavaratilan tilavuus?

Jos pidät Toyota RAV4:stä, saatat ihmetellä sen tavaratilan kapasiteettia. Toyota RAV4 homologoi tavaratilan tilavuuden välillä 490 ja 580 litraa. Tämä vaihtelu riippuu valitusta voimansiirrosta ja valitun mallin sukupolvelta. Jos takaistuimet on kuitenkin käännetty alas, mahtuu jopa 1.690 litraa.

Sisään napsautuksia, käytetty Toyota RAV4 on saatavana laajalla valikoimalla voimansiirto- ja varusteluvaihtoehtoja. Tämä SUV mittaa 4,60 metriä pitkä, 1,85 metriä leveä, 1,68 metriä korkea ja akseliväli 2,69 metriä.

Toyota RAV4:n tavaratilan vertailu

Seuraavaksi aiomme verrata Toyota RAV4:n tavaratilaa muiden kilpailevien mallien kanssa samassa segmentissä kuin japanilaisen SUV:n.

  • Hyundai Tucsonin tavaratila: 620 litraa.
  • Honda HR-V:n tavaratila: 431 litraa.
  • Opel Grandlandin tavaratila: 514 litraa.
  • Lexus NX:n tavaratila: 549 litraa.
  • Citroën C5 Aircross tavaratila: 580 litraa.
  • Lexus UX:n tavaratila: 320 litraa.
  • Volvo XC60:n tavaratila: 505 litraa.
  • Subaru Forester tavaratila: 505 litraa.
  • Istuin Tarracon tavaratila: 760 litraa.
  • Skoda Kodiaq tavaratila: 720 litraa.

Millainen on Toyota RAV4?

Toyota RAV4 on kompakti katumaasturi, jota tällä hetkellä markkinoidaan viides sukupolvi ja se saapui markkinoille vuonna 2018. Se tarjoaa 222 hv:n bensiinihybridimekaniikan, mikä tekee siitä hyvin erikoisen mallin. Se sijaitsee Toyota C-HR:n yläpuolella ja Toyota Land Cruiserin alapuolella.

Sen muotoilu on erittäin houkutteleva ja sen ominaisuuksia ovat säleikkö, erittäin selkeät suorat linjat ja erilainen C-pilari sekä kelluva katto. Se tarjoaa urheilullisia sävyjä sekä lihaksikkaita. Epäilemättä se on malli, joka on otettava huomioon.

Varusteiden joukossa sen seitsemän tuuman kelluva kosketusnäyttö, sen ajoavustajat, sen turvajärjestelmät, kuten 360 asteen näkökamera, optiset ryhmät täysi LED-tekniikka ja sisäpeilit, jotka pystyvät näyttämään muun muassa peruutuskameran ottamia kuvia.

1661563623 333 Kuinka paljon mahtuu Toyota RAV4n tavaratilaan Vertaileva

Parhaat käytetyt Toyota RAV4

Ajatteletko ostaa a Käytetty Toyota RAV4? Clicarsilla on laaja valikoima Toyota RAV4:iä. Voit tarkistaa sen yksityiskohtaiset tekniset tiedot kaikkine mitoineen, mukaan lukien tavaratilan. Mikä on sinulle parhaiten sopiva? Tarkista se!

Oliko tästä viestistä apua?