Saltar al contenido

Kuinka rekisteröidä sähköauto?

4 de febrero de 2022

Ajattelet ostaa sähköauto, mutta sinulla on monia epäilyksiä rekisteröinnistäsi. Älä huoli, olet oikeassa paikassa. Ensinnäkin sinun pitäisi tietää se rekisteröi sähköauto Se on yksi tärkeimmistä toimenpiteistä autoa ostettaessa. On tärkeää muistaa, että tämäntyyppisissä ajoneuvoissa on rekisteröintiveron bonuksia.

Yleisin on, että jälleenmyyjä itse on vastuussa auton rekisteröintiprosessista riippumatta siitä, onko se sähköinen vai ei, mutta aiomme selvittää, mitkä ovat vaiheet sähköauton rekisteröimiseksi, jos haluat tehdä sen itse.

Sähköauton rekisteröinnin vaiheet

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, jos haluat rekisteröidä sähköautosi, on varata aika osoitteessa Provinssin liikenteen päämaja lähimpänä kotiasi. Voit käsitellä sen verkkosivuston kautta Yleinen liikenteen suunta ja lataamalla vastaavaa muotoa.

Nollapäästöisenä sähköautona sinun pitäisi tietää, että se on vapautettu rekisteröintiverostatästä syystä sinun on mentävä kotisi lähimpään verotoimistoon, täältä voit varata ajanja ota mukaan jälleenmyyjän sinulle toimittama alustava tekninen tietolomake.

Kun kaikki asiakirjat on jo valmisteltu, seuraava vaihe on mennä paikalliseen kaupungintaloon tai sovintotoimistoon ja pyytää itsearviointilomake mekaanisten vetoajoneuvojen veroon rekisteröintiilmoituksesta. Tämä ei ole muuta kuin kuuluisa «numero». Säilytä kopio, koska sinun on esitettävä se liikenteen pääosastolle. Joillakin konsistorioilla on bonuksia IVTM:ssä; Madridin tapauksessa se on 75 % hinnasta ja sen määrää mallin fiskaalinen voima.

Asiakirjat toimitettava liikenteen pääosastolle

Tapaamispäivänä sinun on tuotava tämä asiakirja mukaasi ja maksettava ilmoittautumismaksu 95,80 euroa.

  • Valokopio ja alkuperäinen ajoneuvon omistajan DNI-todistus.
  • Ajoneuvon ostolasku.
  • Väliaikainen tekninen lomake, jonka jälleenmyyjä toimittaa.
  • Rekisteröinnin verovapautusasiakirja.
  • IVTM-itsearviointiasiakirja.
  • DGT-lomake.

Käsittelyn jälkeen he toimittavat sinulle käyttöluvan, katsastuskortin, jossa on sinulle osoitettu rekisterikilpi ja DGT ympäristötiiviste ZERO. Seuraavaksi sinun on tehtävä rekisterikilvet valtuutetussa laitoksessa.

Jos tarkastelemme, sähköauton rekisteröinnin omakustannushinta on noin 140 euroa. Yksinkertaisin vaihtoehto on jälleenmyyjän suorittaa nämä toimenpiteet, hinta on noin 250-300 euroa, mutta sinun ei tarvitse tuhlata aikaa kaikkiin toimipisteisiin.

Tarjoamme sinulle yhden mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista ostaa sähköauto Napsautukset. Meillä on käytössäsi laaja valikoima sähköautoja uskomattomalla hinnalla, eikä sinun tarvitse maksaa rekisteröintivero. Mitä odotat valitaksesi a käytetty sähköauto?

Oliko tästä viestistä apua?