Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Lexus painaa kaasupoljinta, jotta sen uutiset näkevät valon mahdollisimman pian. Muutama päivä sitten he julkaisivat teaserin, jolla he esittelivät ennennäkemättömän mallin valikoimassaan. Se on keskikokoinen SUV, jonka siitä vastuussa olevat uskovat toimivan kuin hurmaa. Tämä on TX, joka, kuten hyvin tiedät, korvaa RX L:n valikoimansa ytimessä. No niin julkaise kaksi teaseria ilmoittaakseen jo legendaarisen Lexus GX:n korvaamisesta

Eikö kello soi? No, sen pitäisi, koska se on tunnettu malli kaikkialla maailmassa, vaikka Euroopassa sitä ei niin kutsuta. Näiden osien ympärillä Lexus GX tunnetaan nimellä Toyota Land Cruiser ja hänen maineensa luotettavana mallina on jatkuva. Mutta nykyinen sukupolvi on ollut myynnissä vuodesta 2010, ja kaikkien näiden vuosien aikana sen kilpailijat ovat saaneet kaiken kiinni. Pointti on siinä japanilainen premium-talo Hän on päättänyt, että on aika keventää nykyistä ja yllätyksiä on luvassa useita.

Uuden Lexus GX:n ulkonäkö näyttää, vaikka mahdollista, aggressiivisemmalta kuin nykyinen…

2024 Lexus GX teaser

Ensimmäinen yllätys, joka meitä odottaa uudessa GX:ssä, liittyy sen imagoon. On totta, että julkaistuissa teasereissa ei juurikaan näy, mutta mielenkiintoisia parannuksia on havaittavissa. Ensinnäkin meidän on sen optiikka on Full LED ja monikulmiomuotoilu jossa pieni «kyynel» alaosassa. Mukana on myös nuolen muotoinen LED-päiväajovalo ja jenkkimalleissa vakiona keltainen seisontavalo.

Grilli näyttää leveämmältä ja terävämmältä. Sillä voi myös olla erilaisia ​​viimeistelyjä varustelutasosta riippuen, tässä tapauksessa maastotyyppiä… Omalta osaltaan hupussa on erittäin terävät linjat ja kohotetut osat ulkoreunoissa. Sivulla on erittäin muotoiltuja lokasuojat, jotka on suojattu mustalla muovireunalla. Joka tapauksessa näyttää siltä, ​​​​että GX:n etuosa seuraa viimeisimmissä Lexus-malleissa jo nähtyä trendiä.