Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Lexus RX on yksi markkinoiden hienoimmista premium-maastoautoista. Ensimmäinen sukupolvi näki valon jo vuonna 1998 Chicagon autonäyttelyssä 1997 debytoineen SLV:n (Sport Luxury Vehicle) evoluutiona. Lisäksi kummallisena tosiasiana se on ollut kaikkien näiden vuosien aikana yleisempi versio: Toyota Harrier. Eikä vain sitä, vaan sitä on myyty huikeat yli 3,5 miljoonaa yksikköä kaikkialla maailmassa.

Joten, kun otetaan huomioon RX:n merkitys, Toyotan premium-yritys on työskennellyt kovasti muotoillakseen a viides sukupolvi. Olemme puhuneet hänestä useita kertoja ja viimeksi muutama päivä sitten. Se tapahtui, kun Lexus julkaisi virallisen lehdistötiedotteen maailmalle, joka vahvisti sen päivän julkinen debyytti. No, useiden päivien odotuksen ja jonkin muun edistymisen jälkeen teaserin muodossa meillä on uusi RX. Huomaa, koska se on saksalaisin kaikista.

Uuden Lexus RX:n mallisto on kypsempi ja vähemmän riskialtis…

Lexus RX 450h+ Sonic Silver 6

Ensinnäkin, viidennen sukupolven Lexus RX:n esteettinen kehitys Allekirjoituksen kypsyys näkyy. Esittää etuosan, joka muotoilee uudelleen «Spindle Grille» -konseptin. Full LED -optiikka on ohuempi kuin vanhassa versiossa, mutta se ei unohda päiväajovalojen sisäistä «L»-kuviota, joka näkyy sarjan muissa malleissa. Meillä on myös uusittu puskuri, jossa on erilaiset ilmanottoaukot valitusta versiosta riippuen.

Sivukuva, vaikkakin uusi, pysyy uskollisena tunnetulle konseptille. Siinä evoluutio pimennetty «C»-pilari joka antaa kelluvan katon tunteen. Täältä näet myös mittojen erot. Ero on hienovarainen, mutta uudessa Lexus RX:ssä on 6 senttimetriä runsaampi akseliväli ja 1 senttimetri pienempi. Lisäksi painopiste on pudonnut 1,5 senttimetriä. Lopuksi käynnistä joitakin 21-tuumaiset kevytmetallivanteet.

Viimeisenä on takaosa. Vallitsevan muodin mukaan ensiesittelyssä Full LED-optiikka, joka vie leveyden. Niitä yhdistää myös keskialueella hieno toimiva LED-linja. Aivan Lexus-logon yläpuolelta katoaa yrityksen nimen isot kirjaimet. The portin lyöntejä ne noudattavat yksinkertaista ja viehättävää mallia, joka näkyy muissa vartalosuunnitelmissa. Puskurin osalta se vaihtelee hieman mekaanisen version mukaan…

Moderni ja teknologinen sisustus, joka ylläpitää olennaiset fyysiset hallintalaitteet…

Sisältä uuden Lexus RX sports a moderni ja teknologinen painatus yhtä suuressa osassa. Siinä uusi konfiguroitava digitaalinen kojetaulu ja 14 tuuman keskuskosketusnäyttö erottuvat. Yhdessä he vastaavat kaiken tiedon tarjoamisesta kuljettajalle, kokoamalla yhteen suuren osan ajoneuvoon liittyvästä tiedosta. On silmiinpistävää, että toisin kuin vallitseva muoti, se säilyttää fyysiset säätimet ilmastoinnin hallintaan.

On silmiinpistävää, että käynnistyspainike sijaitsee yläasennossa, aivan ohjaamon ja näytön välissä. Korostaaksesi «E-Latch» -järjestelmä ovien avaamiseen. Kyse on a sisäinen painike joka aktivoituna avaa oven automaattisesti NX:n ja RZ:n tyyliin. Emme voi myöskään jättää huomiotta merkin ohjauslaitteiden jakelua keskustunneliin. Erityisesti vaihteiston valitsin, pieni, ergonominen ja laadukas.

Turvallisuuden osalta uusi Lexus RX sisältää järjestelmän kolmannen sukupolven Lexus Safety System+. Se sisältää nyt parannetun törmäystä ehkäisevän järjestelmän, ennakoivan kuljettajan avun ja edistyneen turvapaketin. Lisää myös viimeinen multimediaalusta «Hey Lexus Smart Voice Assistantilla» Vieressä Lexus Link -sovellus

Tämä on toinen uuden RX:n vahvuuksista. The materiaalivalikoima ja visuaalinen laatu Ne ovat korkeatasoisia ja korostavat synteettistä nahkaverhoilua, joka voidaan valita valinnaisesti. Omalta osaltaan asuttavuus on toinen korostettava tekijä, koska kiitos a pidempi akseliväli Se antaa enemmän itsestään jalkatilaa. Lopuksi runkokapasiteettia ei ole vielä ilmoitettu, mutta se on seitsenpaikkaista versiota ei tule.

Uusi GA-K-alusta ja kolme hybridiversiota. Lexuksen mukaan Espanjassa myydyin on RX450h+ PHEV…

Lexus RX 500h F Sport valkoinen 11

Muovaamaan lexus rx japanilainen premium-yritys on vetänyt TNGA-K alusta jotka sisältävät jo muita malleja japanilaisesta konglomeraatista. Hänen ansiostaan ​​hän laihtuu 90 kiloa nykyiseen versioon verrattuna. Lisäksi se auttaa parantaa zoomausmekaniikkaasi tarjotaan kolmella hybridiversiolla, joista yksi on plug-in. Tätä kutsutaan RX450h+ ja tuotemerkin mukaan se on maamme myydyin…

The perusversio onko hän RX350h joka yhdistää 2,5 litran lohkon sähköyksikön kanssa. Sen teho on 180 kW (245 CV) ja Lexuksen mukaan se homologoi a kulutus 6,4-6,7 litraa 100 kilometrin välein. Kiihtyvyys 0 – 100 kilometriä tunnissa sen sijaan pysyy oikeassa 8 sekunnissa. Sarjan keskimmäinen versio on RX450h+, ensimmäinen mallin tarjoama ladattava hybridi.

Lämpöosa perustuu 2,5 litran lohkoon yhdistettynä kahteen sähkömoottoriin, jotka tuottavat 306 hv. Akussa on Teho 18,1 kWh ja mahdollistaa jopa 65 kilometrin matkan sähkötilassa maksiminopeudella 135 kilometriä tunnissa. Toisaalta, hyväksytty keskikulutus se on 1,2 litraa 100 kilometriä kohden sekä 7 sekunnin askel 0-100 kilometriä tunnissa.

Viimeisenä on RX500h. Yhdistä a 2,4 litran turbolohko 371 hv jota ohjataan 6-vaihteisella automaattivaihteistolla. Lisäksi taka-akseli on sähköistetty ja antaa 80 kW lisätehoa DIRECT4 nelivetojärjestelmä ja ohjattava taka-akseli. Keskikulutus pysyy 8,5 litrassa ja kiihtyvyys nollasta sataan erinomaisessa 6 sekunnissa.

Milloin uusi RX tulee markkinoille?

Lexus RX 500h Heat Saphire Blue 7

Lexuksen julkaiseman virallisen lehdistötiedotteen mukaan RX-tuotanto alkaa lokakuussa. Jos suunnitelmat toteutuvat, ensimmäisten toimitusten pitäisi saapua asiakkaille tammikuussa 2023. Japanilainen premium-yritys kuitenkin ei ole vielä julkistanut virallisia hintoja markkinoillemme. Meidän on odotettava määräaikaa saadaksemme uusia tietoja yhdestä hienoimmista premium-maastoautoista…

Lähde – Lexus