Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

SUV-autojen tultua elämäämme monet asiat ovat muuttuneet. Autoalalla käänne on ollut 180 astetta, koska se on merkinnyt käännettä asiakkaiden makuun. Aiemmin markkinat olivat laajemmat ja valinnanvaraa oli enemmän, mutta nyt asiakkaat näyttävät sokaisevan tämäntyyppisiä ajoneuvoja. Ja vaikka kaikki on kiistanalaista, viime vuosina olemme nähneet, kuinka kaikki tiet ovat parantuneet. Hän uusi Lexus TX on todiste…

se on maksanut mutta Lexus on yksi alan arvostetuimmista premium-valmistajista. Jos katsot sen valikoimaa, voit löytää ajoneuvoja, jotka kattavat lähes kaikki markkinoilla olevat segmentit. Yksi sen uusimmista uutuuksista on LM tila-auto Kuinka paljon se antaa puhua? Ja nyt hänen kanssaan uusi SUV TX brändi takaa hyvän kourallisen myyntiä niinkin monimutkaisilla markkinoilla kuin Yhdysvallat. Mitä mieltä olette sen lopullisesta suunnittelusta?

Uuden Lexus TX:n mallisto on hienostunut ja hieno: todellinen premium-maastoauto…

näiden viikkojen ajan uusi Lexus TX on esitelty meille teaserien muodossa. Se ei näkynyt heissä enempää kuin oli tarpeen, mutta ne riittivät ymmärtämään, ettei meillä ollut edessämme toista maastoautoa. Sen muotoilu ja ulkopinta on a hienous, joka näkyy Full LED -optiikan muodossa tai puskurin ilmanottoaukon «ruuvin käännös». Se säilyttää suuren kokonsa, mutta nyt sen sisäkuvio on vaakasuorat säleet…

Myös etusäleikkö kehittyy kapeammaksi ja hienolla kromiverhoilulla se yhdistää optiikan. Ja lisäksi brändin logo sijaitsee siinä. Puskurissa puolestaan ​​on kiinnitetty kulmiin mustat huurtumisenestolistat ja jo ala-alueelle toinen mustaksi viimeistelty ilmanotto. Sivulta se erottuu yksinkertaisuudestaan ​​D-pilarilla, joka häiritsee mustan maskin, kromiviivan tai pyörien ansiosta.

Jo takana ymmärrämme, että sen linjat ovat hienovaraisia ​​ja elegantteja. Takaluukun pystysuora pudotus on silmiinpistävää ja antaa enemmän tilaa kolmannelle istuinriville. hänen puolestaan Full LED-optiikka on erittäin ohutta ja siinä on «L»-tyyppinen muotoilu jotka kattavat koko rungon leveyden. Niissä on nimi «Lexus» ja sen alla menee peruutuskamera suoraan kahvaan avaamaan portti. Jo kulmassa kunkin version nimellisarvo.