Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Ehkä et tiennyt tai vain unohdit, mutta Mahindra & Mahindra on yksi Intian suurimmista autonvalmistajista. Maailmanlaajuisesti ei niin paljon, mutta se kilpailee sinut Tata Motorsin kanssa. Mutta silti niitä on enemmän, sillä se on yksi edelläkävijöistä autoalan sähköistämisessä maassaan. Ongelmana on, että heidän ajoneuvonsa eivät menestyneet ja menettivät kaiken saamansa edun.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi he ottivat Revan hallintaansa Muistatko hänet? No, ei edes niin, koska heidän tekemänsä työnsä on mennyt tyhjäksi. Vihreät versot alkoivat nähdä ne vieressä SsangYong mutta päivästä toiseen he eivät enää halua tilejä. Ennen kuin hylkäsivät heidät kohtalonsa varaan, he ovat tietysti säilyttäneet teknologian, joka antaa elämän yhdelle heidän tulevaisuuden uutuuksistaan, Mahindra XUV300 sähköinen. Myös markkinat tulevat pian.

Uusi sähkökäyttöinen Mahindra XUV300 on vain kopio sähköisen SsangYont Tivolin pidennetystä taistelusta…

SsangYong Tivoli LPG takana

Jos muistat, muistat sen Kerroimme jo sinulle Mahindra XUV300:sta. Tuolloin selitimme sinulle, että se oli a SsangYong Tivolin uudelleenvalinta jonka tunnemme Euroopassa. Kuulostaa rumalta sanoa, mutta tähän asti paras malli, jonka he ovat myyneet, koska sen kehitys oli keskittynyt Euroopan markkinoille. Lisäksi yritys työsti sataprosenttisesti sähköistä versiota, joka on edelleen ilmassa taloudellisten ongelmiensa vuoksi.

Mahindran ihmiset ovat kuitenkin nousseet kaiken yläpuolelle ja on saanut päätökseen sähköisen XUV300:n kehittämisen oman maun mukaan. Lisäksi näyttää siltä, ​​​​että he viimeistelevät projektia, koska he ovat ilmoittaneet virallisen päivämäärän sen markkinoille saattamiseksi. Eri lähteiden mukaan, mukaan lukien Autocar India, brändi on sanonut tämän näkee valon tammikuussa 2023. Sitten vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana niiden myynnin pitäisi alkaa…

Mitä tulee tekniikkaan, kaikki viittaa siihen, että sähköistä Mahindra XUV300:aa siirretään a voimansiirto 150 hv. Se käyttää itsensä virransaamiseen akkuja, joissa on LG Chemin toimittamat korkeatiheyksiset NMC-kennot. ne eivät osoita energiakapasiteettiaan tai itsenäisyyttään jonka voisin antaa sinulle. Mutta yksi asia on pidettävä mielessä, tällä sähköisellä XUV300:lla olisi pidempi akseliväli kuin Tivolissa.

Lopuksi emme voi sivuuttaa toista pientä yksityiskohtaa. Sähköistä XUV300:aa voitaisiin kutsua XUV400:ksi päästäkseen eroon lämpöveljestään. Joka tapauksessa meidän on odotettava virallista debyyttiä, jotta saadaan selville, toteutuvatko brändin suunnitelmat ja onko sen lisäksi merkkejä saapumisesta Eurooppaan…

Lähde – Coach India