Saltar al contenido

Markkinoiden viisi parasta perheautoa

19 de enero de 2023
Markkinoiden viisi parasta perheautoa

The perheautot Ne pystyvät yhdistämään monipuolisuuden ja hillityt kustannukset. Vaikka SUV-autot valtaavat markkinat, perheautot ovat erittäin mielenkiintoisia malleja, koska niiden avulla voit matkustaa koko perheen kanssa ilman ongelmia. Tästä syystä halusimme koota tähän vertailuun markkinoiden parhaat perheautot.

Fiat Tipo

The Fiat Tipomahdollisesti luvalla Dacia Jogger, markkinoiden edullisin perheauto. Sen yhdistelmä urheilullisuutta ja kestävyyttä tekevät siitä enemmän kuin houkuttelevan mallin. Sen tavaratilan tilavuus on 550 litraa, joka voi kasvaa 1 650 litraan, jos takaistuimet käännetään alas.

Opel Astra Sports Tourer

Jos matkustaminen on sinun juttusi, salamamerkki on varmasti suosikkisi. The Opel Astra siinä on SportsTourer-perheversio. Se asentaa oman Opel OnStar -navigointijärjestelmän, eikä se ole yllättävää, koska sen kartoitus ja toiminnallisuus ovat fantastisia. Astra on mielenkiintoinen malli perhelähestymistavan ja tavaratilan kapasiteetin ansiosta.

opel astra sportstourer farmariauto

Peugeot 308 SW

Jos etsit enemmän eleganssia, Peugeot 308 SW-versiossaan Se on erittäin suositeltava vaihtoehto. Sen sisustus edustaa sitä, mitä brändi aikoo. Siinä on kosketusnäyttö ja tavaratilan tilavuus on 610 litraa, joka voi kasvaa 1 660 litraan, jos takaistuimet käännetään alas.

peugeot 308 SW farmariauto

Seat Leon ST

The Seat Leon ST-versiossaan ei voinut ohittaa viiden mielenkiintoisimman perheauton valintaa. Sitä on valmistettu melkein 9 vuotta, mutta näyttää siltä, ​​​​että vuodet eivät mene ohi. Äskettäin se on juuri esitelty 130 CV -moottorilla ja FR-viimeistelyllä, ja se on malli, joka rakastuu pelkällä katseella. Se on kehitetty Volkswagen-konsernin alustalle eikä kadehdi mitään Volkswagen Golf Variantmuiden markkinoilla olevien mallien joukossa.

Sen tavaratilan tilavuus on 587 litraa, joka voi kasvaa 1 470 litraan, jos takaistuimet käännetään alas. Lisäksi siinä on kaksinkertainen lastaustaso, Sen takaistuinrivin lukitus voidaan avata itse tavaratilasta eikä lastaustaso ole kovin korkealla, mikä helpottaa matkalaukkujen tai pakettien lastaamista. Alustan ja ohjauksen suhteen se on luokkansa paras. Älä epäröi!

seat leon st perheauto

skoda octavia combi

Jos etsit käytännöllistä ja monipuolista autoa, skoda octavia combi Se on yksi mielenkiintoisimmista perheautoista. Totuus on, että se kestää kaiken. Tšekkiläinen tuotemerkki on valinnut hyödyllisempiä ratkaisuja päivittäiseen käyttöön. Volkswagen-konsernin valmistaja on valinnut matkustajien mukavuuden.

skoda octavia combi farmariauto

Oliko tästä viestistä apua?