Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Maserati on ilmoittanut a sopimus Astara Retailin kanssayksi Espanjan suurimmista autoalan jakelijoista, lanseeraakseen sen uusi jälleenmyyntimuoto Madridissa. Se tulee olemaan, kuten sanotaan, a upouusi luksusmyymäläkonsepti inspiroitunut italialaisesta käsityöstä ja missä merkin nykyiset mallit näytetäänvaikka siellä on myös a tilaa myynnin jälkeisten palvelujen tarjoamiseen ajoneuvoihinsa.

Maseratin ja Astaran yhteistyö johtaa ensi maaliskuun alussa (2023), a valmistajan sisustamat tilat autoista, jotka edustavat sekä yritysidentiteetti maun mukaan yksityiskohtia, eleganssia ja laatua että Modena-yhtiö on mestari. Se sijaitsee Madridin kunnassa Boadilla del Monteei pääkaupungissa, ja se tulee olemaan uuden yhdistyksen ensimmäinen hedelmä näistä kahdesta maassamme toimivasta yrityksestä. Molemmat aikovat kasvaa pian korkealuokkaisten henkilöautojen markkinoilla.

Kolmijarkan talon tarkoitus on valta ilmaise potentiaalisille asiakkaillesi ylellisyyden, hienostuneisuuden ja mukauttamisen taso, jonka voit saavuttaa tuotteissasi. Se tekee sen «innovatiivisella» näyttely- ja kauppatilakonseptilla, jossa on moderni, mutta minimalistinen sisustus, jonka avulla kävijät voivat olla luovia ideoidensa kanssa unelmiensa ajoneuvosta.

Maserati MC20 Cielo 23

«Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa yhteistyöstä Astara Retailin kanssa Madridissa. Tämä avaus on a tärkeä askel seuraavan mallihyökkäyksemme toteuttamisessas: Grecale-maastoautomme, uusi GranTurismo, MC20-superautomme ja sähköistetty valikoimamme Folgore. Grupo Astaralla on tärkeä paikallinen läsnäolo, mm vankka Espanjan markkinoiden tuntemus ja todellinen kunnianhimo olla osa uutta ja menestyksekästä Maseratin aikakautta”, sanoi Maseratin Etelä-Euroopan toimitusjohtaja. Elisa Weltert.

Omalta osaltaan Astaran Maseratin johtaja ja kyseisen tilan tuleva johtaja, Julio Trenas, sanoi: «Olemme erittäin ylpeitä siitä, että meidät on nimitetty edustamaan Tridentiä. Olemme työskennelleet Maserati-tiimin kanssa avataksemme a ainutlaatuinen ja erilainen kauppakoska se on ensimmäinen uuden konseptin alla ja jossa voit elää a 360 asteen brändikokemus. Odotamme innolla tämän ikonisen yrityksen kasvua Madridissa.»

Lähde – Maserati