Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Maserati Levante oli italialaisen tuotemerkin ensimmäinen SUV. Ja vaikka odotukset sen myyntivolyymista olivat korkeat, ne eivät ole koskaan täyttyneet. Syynä siihen, ettei se ole eronnut kilpailijoistaan, voi olla se, että se kuuluu erittäin hajanaiseen segmenttiin. Sen verran, että brändistä vastaavat ovat joutuneet «kannustamaan» sitä loputtomilla erikoisversioilla. Joka tapauksessa he eivät «laske käsiään» ja todiste on heidän helpotuksensa kehittymisessä.

Joo, Maserati Levanten toinen sukupolvi on jo käynnissä. Nykyinen on vuodelta 2016, ja tänä aikana autoalan kehitys on painanut sitä voimakkaasti, vaikka viimeisessä Shanghain autonäyttelyssä vuonna 2021 se debytoi virallisesti. ensimmäinen hybridiversio. Kaiken kaikkiaan tämä toinen erä parantaa heikkouksiaan ja lisäksi näkyy edessämme puhtaana sähkönä. Huomioi, koska pidät siitä…

Uusi Maserati Levante on sähkökäyttöinen, tulee markkinoille vuonna 2025 ja jakaa alustan Grecalen kanssa…

Uusi Maserati Grecale Trofeo 2022 10

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on se Seuraava Maserati Levante vaihtaa alustaa. Se käyttää tällä hetkellä M156-pohjaa tai mikä on sama, joka antaa elämän nykyiselle Ghiblille. No, hän hyppää samaan tukikohtaan, joka on Grecalen ihon alla, mikä ei ole muuta kuin a Alfa Romeo Giorgion perusteellinen päivitys. Tämä saa meidät ajattelemaan, että sen tekninen kokoonpano on sama kuin Grecale Folgoressa ja jopa GranTurismo Folgoressa.

Kuten Maseratin pääjohtaja Davide Grasso ilmoitti Autocarille, he työskentelevät jo sen kehittämiseksi. Ja vaikka useimmat puristit eivät pidä siitä valikoimassa ei ole vaihtoehtoa sisällyttää ICE-lämpömoottoria. Kysymys on kuitenkin siitä, kuinka he jäsentävät valikoimansa ja ennen kaikkea mikä on akun kapasiteetti. Vielä enemmän, jos joudut kohtaamaan pitkän listan kilpailijoista, mukaan lukien Tesla Model X tai Lotus Eletre.

Ottaen huomioon sen «vihollisten» voiman, on jo niitä, jotka uskaltavat ilmoittaa, mikä sen huippuversio tulee olemaan. Näiden huhujen mukaan se olisi trimotorinen versio 560 kW (761 hv) ja 1 350 Nm vääntömomentti, joka saa voimansa akusta, jonka teho olisi noin 100 kWh. Jos et ole huomannut, se on sama järjestelmä, joka antaa elämän GranTurismo Folgore josta kerroimme sinulle jokin aika sitten. Joten hänen tulevaisuutensa näyttää todella hyvältä…

Niin, Tulemme olemaan tietoisia liikkeistä, joita Maserati voi suorittaa…

Lähde – Valmentaja