Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Mercedes-Benz GLS on yksi markkinoiden korkeimmista premium-luokan katumaastureista. Monet uskovat, että nämä lyhenteet ovat ne, jotka keksivät tämän markkinaraon, mutta ei, sillä ei ollut etuoikeutta, koska se syntyi vuonna 2006 GL-luokkana. Tietenkin hänen elämänpolkunsa on tärkeimpien tässä kategoriassa «elävien» mallien tasolla. Nyt kolmas sukupolvi on päivitetty hienovaraisella uudelleentyylillä joka parantaa sen ulkolinjaa ja ylellistä ohjaamoa…

Kaiken kanssa, älä odota GLS:n muuttuvan radikaalisti koska Mercedes-Benz ei yleensä etene tällä tavalla. Ja vaikka vähemmän asiantuntijan silmissä se saattaa tuntua vähäiseltä, merkin insinöörit ovat tehneet hienoa työtä. Ja sen uudistetut argumentit eivät pysy «perusversioissa» sen jälkeen ylellinen Maybach ja urheilullinen AMG kurovat kiinni samaan aikaan. Ota huomioon, sillä persoonastasi riippuen valitset valikoimasta yhden tai toisen version.

Uudistettu Mercedes-Benz GLS päivittää myös Maybach GLS600- ja AMG GLS63 -versioihin…

Mercedes-Benz GLS Maybach

GLS:n «perus»-versiot erottuvat puskurista uusilla ilmanottoaukoilla ja musta kiiltävä reunus. Omalta osaltaan takaoptiikka muuttuu hieman uudella valomerkillä, jossa on kolme vaakasuuntaista LED-lohkoa. Täydennyksenä, Uudistettu säleikkö vaakasuorilla säleillä on viimeistelty Silver Shadow -värillä. Mukana on myös uusia sävyjä: Twilight Blue Metallic ja Manufaktur Alpine Grey Non-Metallic.

Suljettujen ovien takana GLS päivittää MBUX-järjestelmää uusilla näkymillä. Saatavilla olevat vaihtoehdot vaihtelevat klassisesta tyylistä, urheilullisesta ja hienovaraisemmasta, joka eliminoi ei-tärkeän tiedon. Navigointia, apua ja palvelua varten on myös muita tiloja. Off-Road-tilassa näytössä näkyy puolestaan ​​kompassi tai kamera etupuskurista. LED-ympäristövalaistuksen ansiosta voit nyt valita seitsemästä eri sävystä.