Saltar al contenido

Mikä on nestekaasun tai nestekaasun hinta? kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

3 de mayo de 2022
10 parasta pienta sahkoautoa

On mahdollista, että viime aikoina näet laajan valikoiman kaksipolttoaineisia autoja mutta mitä tämä tarkoittaa? Kaksipolttoaineinen auto on bensiini- tai dieselauto, joka käyttää toista polttoainetta; Tässä tapauksessa aiomme puhua LPG tai mikä on sama, nesteytetty öljykaasu. Lisäksi aiomme tietää LPG hinta nyt kun polttoaineen hinnat ovat niin korkeat.

Nestekaasuautoissa on ekomerkki Liikennevirastosta, joten ne ovat malleja, jotka on otettava huomioon, jos etsit a käytetty auto. Sisään napsautuksiaon olemassa suuri määrä käytettyjä nestekaasuautoja. Sinun pitäisi tietää, että kaksipolttoaineautoilla voit säästää, koska nestekaasun hinta on paljon halvempi kuin muiden polttoaineiden.

Nestekaasuautoihin voidaan asentaa tämä järjestelmä vakiona tai ne voidaan asentaa jälkikäteen, kun ne ovat tulleet markkinoille. Lisäksi nestekaasusta on tulossa yksi eniten käytettyjä vaihtoehtoisia polttoaineitas kaikkialla maailmassa. Ja sinä, uskallatko ottaa harppauksen?

LPG on halvempaa

LPG, kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Ensinnäkin sinun pitäisi tietää, että tämä nestekaasu ei ole uusi asia, vaan se otettiin käyttöön 1900-luvulla, kun Walte Snelling erotti propaani- ja butaanikaasun bensiinistä, nesteytti ne ja loi paineen avulla kuuluisan LPG. Tämä on kehittynyt kohti sitä, mitä tunnemme nykyään nestekaasuna, ja vain Madridissa niitä on melkein 200 huoltoasemaa jotka tarjoavat tätä polttoainetta.

1637815396 414 Auton WLTP paastokierto mika se on ja mika on sen saatoTärkeimpiä etuja on nestekaasun hinta, joka on, että tällä hetkellä sen keskihinta on noin 0,77 €/litra. Lisäksi tämä polttoaine voi valita hallituksen määräämä 20 sentin bonusvaikka joillakin huoltoasemilla, kuten Repsol tai Cepsa, alennus voi olla jopa 30 senttiä.

Jos mietit tankkausta, sinun tulee tietää, että se tehdään aivan kuten bensiini tai diesel. Liitä letku suuttimeen ja paina nappia. Toinen sen eduista on sen vähäinen saastuminen ja se, että nestekaasuauton päästöt ovat jopa 15 % vähemmän CO2minkä vuoksi sillä on liikenteen pääosaston myöntämä ECO-merkki.

On syytä mainita, että nestekaasu voi pidentää moottorin käyttöikää, koska se on polttoaine, joka jättää paljon vähemmän jäämiä sisälle. Oletko valmis tapaamaan seuraavan nestekaasuautosi?

Oliko tästä viestistä apua?