Saltar al contenido

Millainen auto kannattaa ostaa? polttoaineopas

26 de abril de 2022
Millainen auto ostaa Polttoaineopas 2021 Millainen auto ostaa Polttoaineopas 2021

Millainen auto kannattaa ostaa? Tämä on kysymys, jonka monet meistä kysyvät itseltämme, jos harkitsemme auton ostamista. Koska vaihtoehtoja on niin monia, tyypin suhteen voi syntyä monia epäilyksiä polttoainetta jota tuleva automme tulee käyttämään. Eikä se ole vähempää, koska se on erittäin tärkeä päätös, jonka huomaamme suoraan päivittäisessä elämässämme. Siksi tänään Clicarsilta tuomme sinulle a polttoaineopas.

Bensiini, diesel, sähköinen, hybridi, Nestekaasu, maakaasu… On ylivoimaista, että meillä on niin monia vaihtoehtoja, ja jos sen päälle lisäämme uudet ympäristölainsäädäntöä ja -rajoituksia, asiat muuttuvat vielä monimutkaisemmiksi.

Mutta älä huoli, tämä opas auttaa sinua ymmärtämään, mitä nämä ovat. polttoaineitamitkä ovat heidän erityispiirteensä, kuinka kunnioittavat ympäristöä, miten ne sopivat uusiin liikennesäännöksiin ja miten voit tankata näitä erilaisia polttoaineita. Hyppää, aloitetaan!

1. Bensiini

Se on yksi niistä polttoaineita perinteisempi ja jonka me kaikki tiedämme. Itään polttoainetta Se ruokkii polttomoottoria, joka saa automme rullaamaan. Tässä tapauksessa on erittäin helppo löytää tankkauspaikka ja niiden aiheuttamat viat ovat halvimpia verrattuna muihin polttoaineita.

Verrattuna diesel, sen suuri kilpailija, nykyään historiallinen harvinaisuus täyttyy ja se on, että diesel on kalliimpaa kuin bensiini. Lisäksi sen esittämät viat ovat halvempia, ja mikä tärkeintä, näiden ajoneuvojen myyntihinta on yleensä halvempaa kuin dieselautoissa.

Lopuksi, bensa autoja ennen vuotta 2000 niillä on jo pääsyrajoituksia Madridin kaltaisiin kaupunkeihin, ja näiden autojen pääsyä kaupunkien keskustoihin on tarkoitus rajoittaa yhä enemmän. Mutta rauhoitu, kuten selitimme sinulle, toistaiseksi on vain uutisia, että tämä vaikuttaa ennen vuotta 2000 oleviin autoihin, joten jos ajattelet uuden ajoneuvon ostamista, vaikka se olisi käytetty, se ei ole sinun juttusi. pitäisi olla huolissaan.

Lyhyesti sanottuna bensiiniautot ovat edelleen loistava vaihtoehto, jos epäilet minkä tyyppistä autoa ostaa, vaikka bensiini ei ole halvinta, osta jokin näistä autoista, jos se on yksi halvimmista vaihtoehdoista. Täältä löydät laajan valikoiman käytettyjä bensiiniautoja.

2. Diesel

Toinen klassinen vaihtoehto. Saastuttavampi kuin bensiinija siksi sen ympäristörajoitukset ovat suurempia.

Tänään, kuten olemme maininneet, dieselpolttoaine on noussut ja on kalliimpaa kuin bensiini.

Se on saanut suuren hyväksynnän aiemmin, koska kuljettajille, jotka ajavat monta kilometriä tiellä, se oli merkittävää halvempaa kuin kilpailijansa bensiini. Ja vielä nykyäänkin moottorit kuluttavat vähemmän polttoainetta ja silti kannattaa kuljettajille, jotka ajavat paljon maileja. Niiden viat ovat kuitenkin kalliimpia ja näiden autojen myyntihinta on yleensä korkeampi, koska moottori on monimutkaisempi.

Tankkaamaan tätä polttoainetta Sinun ei tarvitse kiertää paljoa, sillä se löytyy tavalliseen tapaan helposti miltä tahansa huoltoasemalta. Sen rajoitusten osalta on sanottava, että ne ovat tiukempia. Bensiiniautojen osalta se vaikutti ennen vuotta 2020 olleisiin dieselhuomioon otettava päivämäärä on 2006, koska jos auto on ennen tätä vuotta, sillä on vaikeuksia päästä joihinkin kaupunkeihin.

Mutta kuten aiemmin kerroimme, älä sulje pois dieselauton ostamista, koska sen hinta on laskenut huomattavasti, varsinkin käytettynä. Ja koska ne ovat muutaman vuoden autoja, nämä rajoitukset eivät vaikuta niihin. Sinun ei ehkä tarvitse miettiä minkä tyyppistä autoa ostaa, ja tämä on tilaisuus, jota odotit saada unelmiesi auto.

Vakuuta itsesi tutustumalla käytettyjen dieselautojen valikoimaamme.

3. Sähköinen

Kun puhumme a auto 100% sähköinenMeidän on otettava huomioon useita asioita. Nykyään ne ovat loistava vaihtoehto ajettaessa ympäri kaupunkia, merkit ovat sitoutuneet vahvasti tämäntyyppisiin autoihin. Mutta toisaalta näissä autoissa on tiettyjä rajoituksia, niiden akku on heidän päähaitteensa, koska meillä ei pitäisi olla illuusioita, erittäin harvinaisissa olosuhteissa todellinen käyttö osuu valmistajan ilmoittamaan.

Pitkillä matkoilla tulee suunnitella etukäteen reitti, jota kuljemme, tehdä pysähdyksiä latauspisteissä. Yksi vaihtoehto on käyttää sovelluksia, jotka näyttävät meille, millä huoltoasemilla on latauspisteitä näille autoille.

Jos sinulla on nämä negatiiviset kohdat, miksi lyöt vetoa niihin? No, koska ne ovat loistava vaihtoehto kaupunkiliikenteeseen, niillä ei ole rajoituksia, ne ovat erittäin halpoja liikkua ja ympäristöä kunnioittavia. Se voi olla täydellinen auto, kunhan se sopii tarpeisiisi. Sen myyntihinta on yleensä korkeampi, mutta ajatuksena on, että se korvataan polttoainesäästöillä.

Muista, että jos päätät a sähköauto Sinun on asennettava latauspiste autoosi. Löydä käytetty sähköautosi!

bensiiniä tai dieseliä

4. Hybridi

Nämä hybridi autot He yrittävät yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet tarjotakseen ajoneuvon, joka on ympäristöä kunnioittavampi, vähäkulutuksinen ja monipuolisempi, eli jolla voi tehdä pitkiä matkoja.

Näiden autojen myyntihinta on myös korkeampi kuin perinteisen. Ja kuten voit kuvitella, kaksi moottoria, viat ovat yleensä kalliimpia, koska on olemassa kaksi moottoria, jotka voivat aiheuttaa ongelmia.

Tässä erotamme ladattavat hybridit -lta ei-pistokehybridejä. The ladattavat hybridit Ne antavat sähkömoottorille enemmän näkyvyyttä, niillä on enemmän kestoa ja tehoa, kaupungissa ne pystyvät toimimaan käytännössä pelkällä sähköenergialla. Sen sijaan ei-pistokehybridejä Ne lataavat energiaa yksinomaan jarrutuksessa saadusta voimasta, ja 100 % sähkömatkaa on harvoin edes lyhyellä matkalla. Tässä se riippuu kustakin tietystä autosta ja sen teknisistä tiedoista, joten on erittäin tärkeää olla perillä etukäteen.

Tämäntyyppinen auto voi olla erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto, koska suurille kaupungeille ei tällä hetkellä ole rajoituksia, ja vaikutus sen kulutukseen on enemmän kuin huomattava. Jos haluat molempien maailmojen hyvää, katso käytettyjä hybridiautoja.

5. Nestekaasu (LPG)

Jos aiot ostaa a auto alkaen Nestekaasuselitämme tämän vaihtoehdon edut ja haitat, vaikka se ei olekaan suosituin, pikkuhiljaa tiensä tulee.

Olennainen asia, joka meidän on tiedettävä Nestekaasu on, että se toimii hyvin samalla tavalla kuin bensiinija jopa perinteisiä bensiinimoottoreita, voidaan muokata hyväksymään nesteytetyn kaasun vaihtoehtoisena polttoaineena.

An nestekaasuauto se on ympäristöä kunnioittavampi, ja lisäksi se on huomattavasti enemmän taloudellinen kuin bensiini, noin 40 % halvempi. Tällä hetkellä Espanjassa on vähän huoltoasemia, jotka tarjoavat tätä polttoainetta, tässä tapauksessa voit etsiä niitä myös sovellusten avulla.

Se voi olla loistava vaihtoehto, jos asut lähellä yhtä näistä huoltoasemista NestekaasuKoska perinteisestä bensiinistä ei myöskään tarvitse luopua, näissä autoissa on tankki jokaiselle polttoainetyypille. Jos uskot tämän vaihtoehdon sopivan sinulle, tutustu saatavilla oleviin käytettyihin nestekaasuautoihimme.

6. Maakaasu (NG)

Ehkä vähiten suosittu vaihtoehto. Järjestelmäsi on samanlainen kuin Nestekaasunämä ovat autoja, yleensä bensiinijoilla on vaihtoehtoinen talletus maakaasu. Tämä polttoaine on ainoa kaasumaisessa muodossa oleva polttoaine. Mutta älä huoli, auto ei menetä suorituskykyään tällä polttoaineella.

Se on myös puhtaampi ja ympäristöä kunnioittavampi vaihtoehto, lisäksi se on paljon halvempaa että bensiinivaikka vähän kalliimpi että hän Nestekaasu.

Mitä tulee tankkaukseen, totuus on, että vain harvoilla huoltoasemilla on tämä palvelu. Mutta monet linja-autot käyttävät sitä, koska tankkauspisteen takaaminen on erittäin halpa vaihtoehto.

Yhdessä autoja Nestekaasuniitä pidetään ECO-autoina suurissa kaupungeissa, eikä niillä ole tällä hetkellä pääsyrajoituksia, mikä on hyvä asia näiden autojen puolesta.

Tutustu käytettyihin CNG-autoihin.

Joten… Millainen auto ostaa?

Kuten näette, päätöksen tekeminen ei ole niin vaikeaa millainen auto kannattaa ostaa, sinun on vain otettava huomioon, mitä hyötyä käytät ajoneuvostasi. Ota selvää auton eduista kussakin tapauksessa, jotta näet, sopiiko se tarpeisiisi, jos teet tämän, löydät varmasti odottamasi loistavan tilaisuuden.

Oliko tästä viestistä apua?