Saltar al contenido

Mistä tiedän kuinka paljon autoni saastuttaa?

21 de septiembre de 2022
shutterstock 433868041 scaled

The Ilmastonmuutos ja ekologinen siirtymälaki pakottaa vuonna 2023 luomisen Vähäpäästöiset vyöhykkeet yli 50 000 asukkaan kaupungeissa tai kunnissa sekä yli 20 000 asukkaan ilmanlaatuindikaattorit ylittäneissä kaupungeissa tai kunnissa. Siksi on erittäin tärkeää tietää kuinka paljon autoni saastuttaa

Kunnat vastaavat rajoituksen tyypin ja ajoneuvojen valinnasta. Kaikki osoittaa, että ne perustetaan tyypin perusteella moottori ja polttoaine, mutta meidän on odotettava vielä muutama kuukausi. Mutta kun nämä uudet vähäpäästöiset vyöhykkeet tulevat voimaan, on tärkeää tietää kuinka paljon autoni saastuttaa.

saatat ihmetellä kuinka paljon auto saastuttaariippumatta siitä, onko se diesel vai bensa. Älä huoli, sillä me ratkaisemme kaikki epäilyksesi.

Kuinka paljon dieselautoni saastuttaa? Kuinka paljon bensiiniä autoni saastuttaa?

Sähköistyksen tullessa elämäämme olemme yhä tietoisempia ympäristöstä huolehtimisesta. Tätä kehitystä seuraavat myös autonvalmistajat, ja yhä useammat merkit panostavat a 100% sähköinen tulevaisuus.

Lisäksi aletaan julkaista kuinka paljon auto saastuttaa, oli se sitten diesel, bensiini, ladattava hybridi, täyshybridi, mild-hybrid, nestekaasu, CNG, LNG tai jopa vety.

Mistä tiedän kuinka paljon autoni saastuttaa?

Sinun on noudatettava useita hyvin yksinkertaisia ​​vaiheita. Ensimmäinen tarkistettava asia on tietolomakelöydät sen osiosta hiilidioksidipäästöt, CO2 ja se ilmaistaan ​​grammoina kilometriä kohden.

Älä huoli, jos et ymmärrä sitä, voit mennä IDEA-verkkosivustolle, Energian monipuolistamisen ja säästämisen instituutti. Tämä elin on riippuvainen Espanjan teollisuus-, energia- ja matkailuministeriöstä, ja sillä on tietokanta polttoaineenkulutuksesta ja markkinoilla olevien uusien autojen ominaisuuksista. Tietokanta on luotu «tukeksi eurooppalaista standardia, jonka tavoitteena on taata kansalaisille tiedot hiilidioksidipäästöistä ja polttoaineen kulutuksesta».

Tietääksesi kuinka paljon autosi saastuttaa, sinun on tiedettävä merkki ja malli, segmentti, johon se kuuluu, suhteellinen kulutusluokitus, kulutusalue ja päästöalue.

Kuinka valita auto, joka saastuttaa vähän

Jos etsit vähän saastuttavaa autoa, voit tarkistaa 100 km:n kulutuksen, kilometrikohtaiset CO2-päästöt ja jopa energialuokituksen napsautuksia ja tutustu laajaan luetteloon käytettyjä ECO-autoja.

Oliko tästä viestistä apua?