Autoteollisuuden sähköistäminen asettaa suuria haasteita. Suurin osa on teknikoita, mutta myös valmistajien viestintä- ja markkinointiosastoilla on vaikeuksia. Meillä on esimerkki tuotemerkkien on erotettava valmistamistaan ​​ja myymistään sarjoista. Ei ole sama asia myydä lämpö-, hybridi-, ladattava hybridiauto (PHEV) tai valmistaa se puhtaasti sähkötekniikalla.

Siksi merkkejä keksitään alaryhmät, joihin tämäntyyppiset tuotteet voidaan ryhmitellä. E-Tron on yksi «välimuistiin» jääneimmistä premium-segmentissä, eikä se ole vähäistä nähdä Audin teknologista käyttöönottoa. Ja sitä sisältävien mallien määrä kasvaa hypoteettisena Audi A6 E-tron joka voisi nähdä valon muutamassa kuukaudessa ja se on edellä näissä versioissa. Mitä mieltä olet hänen linjastaan? Eikö se sinusta kuulosta joltain?

Huhujen mukaan tämä hypoteettinen Audi A6 E-Tron voisi nähdä valon ennen vuoden 2022 loppua…

Kolesan Audi A6 E-Tron takarenderöinti

Jos muistat vähän, muistat sen Audi on esitellyt kaksi e-tron-mallia viime kuukausina. Ensinnäkin A6 E-Tron sedan-korilla ja sitten A6 Avant E-Tron, josta olemme jo kertoneet. No, huhujen melu viittaa siihen, että neljän renkaan talo toimisi niin, että ensimmäinen versio ilmestyy muutaman kuukauden kuluttua. Ja varo, he voivat olla oikeassa, koska useita testimuuleja on nähty tekemässä testejä…

Tästä perustasta lähtien Kolesan luova tiimi on kuitenkin ryhtynyt työhön kahden renderoinnin luomiseksi. Sen tavoitteena on näyttää maailmalle, mitä esteettinen, jota tämä hypoteettinen Audi A6 E-Tron käyttäisi. Ja ollakseni rehellinen, se on erittäin uskollinen alkuperäiselle prototyypille, mutta siinä on pari yksityiskohtaa, jotka eivät ole vireessä. Ensinnäkin, että yläoptiikan muotoilu muistuttaa Ford Mondeota ja toiseksi, että alla olevat muistuttavat BMW 7-sarjan optiikkaa.

Muut elementit, jotka muodostavat etuosan, ovat linjassa sen kanssa, mitä voimme odottaa miltä tahansa uusimman sukupolven Audilta. Myöskään sivukuva ei tuo suuria muutoksia Kolesa on vaihtanut kameran peilit normaaleihin. Lopuksi takaosa avaa paksumpaa optiikkaa päistä ja kapeampaa keskeltä. Lisäksi puskurin alaosassa on hienovaraisempi diffuusori kuin prototyypin käyttämä.

Kaiken kaikkiaan tämän A6 E-Tronin tuomiseksi kokoonpanolinjalle brändin ei tarvitsisi tehdä paljon vaivaa. Tämä johtuu siitä, että perustuisi PPE-alustaan, jonka se on kehittänyt yhdessä Porschen kanssa. Oli miten oli, se ei olisi ensimmäinen A6 E-Tron -saaga, joka näkisi valon, sillä huhujen mukaan Avant-versio debytoisi pian sen jälkeen. Meidän on oltava kärsivällisiä, mutta Audi lyö vetoa voittavasta hevosesta E-Tron-sagan avulla

Lähde – Kolesa