Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Kun brändi aloittaa uuden mallin luomisen, se toistaa sen. Se on vaakalaudalla monella tapaa eikä vain taloussuunnitelmassa, kuten me kaikki voisimme ajatella. Yksi kriittisistä osista kaikessa työssäsi on hetki, jolloin lakitiimi menee patentti- ja tavaramerkkitoimistoon velvollisuus patentoida korirakenteensa tai minkä tahansa muun elementin suunnittelua. Ja niin tapahtuu, että saamme useita yllätyksiä merkkien harmiksi.

Yksi viimeisimmistä malleista, joka on «paennut» vuodon ansiosta, on Toyota bZ5. Soieko hänen nimensä kelloa? Ehkä ei, ja syy on hyvin yksinkertainen: kyseessä on malli, jota ei ole tarkoitettu markkinoillemme. Lisäksi kyse on siitä bZ SDN:n luonnollinen kehitys, joka debytoi muutama kuukausi sitten ja että se on tarkoitettu kiinalaisille. Nyt hänen ilmeensä paljastuu patenttivuodon ansiosta ja nyt hyödynnämme tilaisuutta «tarkistaa» se hyvin.

Uusi Toyota bZ5 on yhteinen kehitystyö BYD Kiinan kanssa ja jatkaa vuoden 2021 bZ SDN…

Toyota bZ5 patentti 3

Vaikka nämä ovat mustavalkoisia kuvia, se on selvää Toyota bZ5:n linjat ovat periytyneet maastoautosta bZ4X joka saapuu pian Espanjaan. Siellä on enemmän nähtävää sen etuosan repeytyneen optiikan kanssa, jotka omituisena tosiasiana yhdistyvät keskusalueella. Omalta osaltasi säleikkö ja puskuri sulatetaan yhdeksi osaksi yhdellä ilmanottoaukolla alaosassa. Lisäksi hupussa on vahvat ja houkuttelevat jännityslinjat.

Jos katsomme sivukuvaa, ymmärrämme sen Se on sedan käytettäväksi. Eli se esittelee kolme tarkasti määriteltyä volyymiään a jyrkästi kalteva kattolinja joka lisäksi on naamioitu a Osittain mustaksi maalattu C-pilari. Emme voi myöskään sivuuttaa jännityslinjoja, jotka kulkevat ovien pohjan ja näiden yläosan läpi. Lisäksi sen pyöränkaaret ovat tavallista selkeämpiä…

Lopuksi on aika katsoa takaosaa. Jos katsomme, voimme nähdä, miten suunnittelutiimi viimeistelee tavaratilan luukun muotoilu «ducktail»-spoilerilla. LED-optiikka puolestaan ​​peittää korirakenteen koko leveyden ja yhdistyy muodin mukaisesti keskiosaan. Lopuksi puskurissa on rekisterikilven pidike, ja sen alaosassa on hillitysti muotoiltu diffuusori, joka integroi sivuttaisraot.

Kaiken kanssa, edessämme on patentti, joka voi kärsiä viime hetken muutoksista tai ei. Meidän pitäisi odottaa, että tuotemerkki ottaa askeleen ja esittelee lopullisen version, jonka he tuovat markkinoille. Joka tapauksessa, ja kuten olemme aiemmin sanoneet, kohtaamme a mallia, jota ei ole tarkoitettu Eurooppaanvaikka tällä linjalla se voisi hyvinkin antaa osuman, eikö niin?

Lähde – Sina, Weibo, Aiqicha