Saltar al contenido

Mitkä ovat tunnetuimmat sähköautokilpailut?

21 de noviembre de 2022
Kuinka asentaa sahkoautolaturi kotiin

The sähköautot Ne eivät lakkaa valloittamasta jalansijaa markkinoilla ja edes kilpailuissa. Olet ehkä koskaan lukenut Extreme E:stä muiden kilpailujen joukossa, mutta mitä ne ovat sähköautojen kilpailu kuuluisin?

Teho, voima, ajotaidot ja kiihtyvyys eivät ole ristiriidassa sähkön kanssa, joten aiomme selvittää, mitkä ovat edustavimmat sähköautokilpailut. On totta, että moottorit eivät kuulosta samalta, mutta ne ovat samanlaisia ​​tai näyttävämpiä kuin kilpailut polttomoottoriautoilla. On tärkeää huomata, että sähköautokilpailuja järjestetään kaikkialla maailmassa; vaikka tärkeimmät tapahtuvat Lähi-idässä, Aasiassa, Euroopassa ja jopa Yhdysvalloissa.

Nämä ovat tunnetuimpia sähköautokilpailuja

1666976266 242 Onko nestekaasu kannattavaaMahdollisesti tunnetuin sähköautokilpailu on kaava e. Itse asiassa muoto on sama kuin Formula 1, jossa käytetään sähköisiä yksipaikkaisia. Sen järjestää FIA (Kansainvälinen autoliitto) ja sen ensimmäinen painos järjestettiin vuonna 2014.

Kaikki osallistujat käyttävät samaa autoa (Spark STR05e), jonka maksimiteho on 250 kW, vaikka suurin teho on 200 kW. Sen huippunopeus on 280 km/h ja se kiihtyy 0-100 km/h 2,8 sekunnissa. Uusi kausi kiertää 12 maassa ja 16 Grand Prix -kilpailua.

Toinen tunnetuimmista sähköautokilpailuista on äärimmäinen e Tässä kilpailussa on sarja kansainvälisiä kilpailuja, joissa kaikki kuljettajat käyttävät samaa ajoneuvoa; Odyssey 21 550 CV teholla. Testit tehdään planeetan äärimmäisillä alueilla tavoitteena saada väestö tietoiseksi saasteiden tai ilmastonmuutoksen vaikutuksista.

Voiko ulkomaalainen ostaa auton EspanjastaSe on myös kiistanalainen Kestävyyden maailmanmestaruuskilpailut, WECFIA:n vastustuskyvystä. Tässä kilpailussa käytetään hybridiajoneuvoja ja sillä on yli 70 vuoden historia. Sen järjestää Autobile Club de l’Ouest ja sitä säätelee FIA. Vuonna 2012 Toyotasta tuli alan ensimmäinen valmistaja, joka osallistui hybridiautolla; the TS0330 hybridi.

Näiden kilpailujen tavoitteena on edistää niiden käyttöä sähköautot ja edistää kestävää ja tehokasta liikkuvuutta yhteiskunnassa.

Oliko tästä viestistä apua?