Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Voi olla, että kun näet kuvia uudesta Mitsubishi Coltista, ajattelet, ettei siinä ole mitään alkuperäistä. Ja osittain olet täysin oikeassa, mutta tässä elämässä kaikki on nähtävä tarpeellisesta näkökulmasta. Kuten tiedät viime aikoina kolmen timantin talo Se ei ole kokenut parasta hetkeään. Ja kuten hyvin tiedät, valmistajan, jolla on niin monta ongelmaa kuin japanilaisilla oli, leikkaaminen on tehtävä, joka vaatii paljon aikaa ja vielä enemmän rahaa.

JA Mitsubishin ja Renaultin saavuttama ratkaisu on «quid pro quo» jossa molemmat voittaa. Toisaalta japanilainen talo laajentaa tarjontaansa kilpailukykyisellä kaupungilla, jota he eivät rehellisesti sanottuna olisi suunnitelleet. Ja toisaalta, rombin talo täydentää käyttämättömän tuotantokapasiteetin joissakin Euroopan tehtaissaan. Siksi, he kopioivat ASX-reseptin ja jäljitä linjat Renault Clio vaikka se on silti parempi. Tulet näkemään.

Uusi Mitsubishi Colt ei ole muuta kuin uusittu Renault Clio, mutta ehkä tämä tyyli sopii siihen paremmin…

Täysin uusi Mitsubishi Colt 2024

Joo, Teemme jälleen kerran selväksi, että uusi Mitsubishi Colt on karkea kopio viimeaikaisesta Renault Cliosta. Ok, mutta jos katsot taaksepäin ja muistat japanilaisen talon viimeisimmät mallit sen kaupunkimaisuudesta, tulos ei ollut parempi. Se on enemmän, edellinen Colt päätyi tekemään hirviötä ja nykyinen Space Star ei ole pitänyt koska on hyvin yksinkertainen ja kunnianhimoinen. Joten tällä taustalla, joka ei ole ASX:n tausta, asiat ovat paljon paremmin.

Silti muistat ensimmäinen teaseri, jonka Mitsubishi esitteli ilmoittaakseen Coltin palaamisesta henkiin. Tuolloin meille kaikille oli selvää, että se olisi uudelleenbrändätty Clio, mutta ei se, että se mukauttaisi linjoja, jotka hieman myöhemmin sai ensiesityksen rombuksen urbaaniin tyyliin. Siksi, ja ollakseen oikeudenmukainen, kolmen timantin talo antoi ensimmäisenä vihjeitä siitä, millaista Clion kehitys tulee olemaan. Itse asiassa hän käytännössä jäljittää kaikki linjansa…