Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Autoteollisuuden kehitys on aiheuttanut joidenkin markkinasegmenttien hylkäämisen. Sedaneista yksi vaikuttaa eniten, vaikka edelleen on malleja, jotka pitävät vetoa yhtä hyvin kuin jäljellä. The chevrolet malibu on yksi niistä kestää SUV-maasturiensa ja kilpailijoidensa panoksen. Nykyinen sukupolvi 2016 voi kuitenkin jatkaa myynnin yllättävän kasvun kuumuudessa.

Vuonna vuoden 2022 kolmella ensimmäisellä neljänneksellä the Malibu myytiin yhteensä 79 799 yksikköä. Vaikka luku on alhainen, se merkitsee 148 %:n kasvua vuoteen 2020 verrattuna. Kaiken kaikkiaan, vaikka se ei olekaan segmentin kärjessä, näyttää siltä, ​​että General Motorsissa he olisivat päättäneet näyttää vihreää valoa hänen tilalleen. Ilmeisesti on useita lähteitä, muun muassa GM-viranomainen, joka olisi toistanut tämän uutisen ja tausta näyttää olevan vakaa.

Chevrolet Malibu -mallin uusi sukupolvi voisi debytoida vuonna 2025 käyttämällä VSS-F-alustan päivitettyä versiota…

2021 Chevrolet Malibu

Jos muistat vähän, Toiseksi viimeinen asia, joka tiedettiin, on se, että Chevrolet Malibu -mallin yhdeksäs iteraatio kuolee vuonna 2024. Hieman myöhemmin selvisi, että ei, General Motors ei ollut vielä tehnyt päätöstä asiasta. No, nyt GM Authorityn kaverit ovat palanneet ilmoittamaan sen kymmenes sukupolvi saattaa tulla markkinoille vuoden 2025 tienoilla. Eikä vain sitä, heillä on myös uutta tietoa hänen tekniikastaan.

Ilmeisesti, uusi Malibu perustuu GM VSS-F -alustaan ​​D/E-versiossa. Tämä on sama, jota uudet Trailblazerit jo käyttävät ja rinnassa vaikka sedanille se päivitetään kätevästi, koska molemmissa tapauksissa käytetään deklinaatiota B/C. Itse asiassa Se olisi nykyisen GM E2 -arkkitehtuurin kehitys, joka tukee jo nykyistä toimitusta. Kaikki tämä käärittynä uuteen sisäiseen kehityskoodiin, joka on «vuotanut».

Tämän lähteen mukaan uudessa Malibussa olisi sisäinen kehityskoodi «9DSC-L». He eivät myöskään anna selitystä: 9D viittaa VSS-F-alustaan. Keskellä oleva «S» viittaa siihen, että se on sedan. «C» tarkoittaa, että malli on Chevrolet ja «L» tarkoittaa, että alustalla on pitkä akseliväli. Kaikki tämä numeroiden ja kirjainten yhdistelmä, lisäksi sillä olisi jo tehdas, jossa se voisi herätä henkiin auton muodossa.

GM-viranomainen sanoo uuden Malibu tuotantoon tapahtuisi vuonna General Motorsilla Fairfaxissa (Kansas). Kaikki viittaa siihen, että se alkaa jossain vaiheessa vuonna 2025 ja voi jatkua vuoteen 2030 tai 2031 asti. Lisäksi he jättävät meille toisen yllätyksen. GM olisi näyttänyt vihreää valoa a uusi Chevrolet sedan fastback-muodossa ja varustettu sähköisellä voimansiirrolla Kiinaan. Ollaan kärsivällisiä…

Lähde – GM Authority