Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Tonale on tullut tähän «maailmankoiraan» helpottamaan Alfa Romeon asioita. Italian talotiimi on kamppaillut useita vuosia sen elvyttämiseksi, ja kaikki heidän ponnistelunsa ovat olleet turhia. Giulialla ja Stelviolla he eivät päässeet lähelle premium-kilpailijoitaan ja turhautumisen taso kasvoi liian korkeaksi. Mutta jotta he eivät ottaisi askelta taaksepäin, he ovat laatineet strategisen suunnitelman, jonka pitäisi palauttaa se paikkaan, josta sen ei olisi koskaan pitänyt lähteä.

Vaikka Alfa Romeo Tonale on suunniteltu ja kehitetty jo lakkautetun FCA-konsernin aikakaudella, sillä on paljon sanottavaa. Sen muotoilu on ajasta huolimatta raikas ja houkutteleva sen tekniset ja dynaamiset ominaisuudet ovat korkealla tasolla. Ja kaiken lisäksi ajattelimme kaikki, että sen virallinen hinnasto olisi hölynpölyä, jota on vaikea hyväksyä niille, jotka haluavat mallin merkistä. Jos pidät siitä ja haluat sellaisen, ota huomioon, sillä Espanjassa sen hinta on kilpailukykyinen.

Alfa Romeo Tonale -mallistoa ei ole vielä saatu päätökseen Espanjassa 130 hv:n dieselmoottorilla…

Uusi Alfa Romeo Tonale Veloce 18

Alfa Romeo Tonalen kaupallisen lanseerauksen myötä brändillä on paljon vaakalaudalla. Yhtä paljon sen lyhyen ja pitkän aikavälin tulevaisuudesta. Tästä syystä he ovat valinneet valikoimaansa neljä moottoria: kaksi hybridiä, yhden dieselin ja toisen tehokkaan ladattavan hybridin. Kaksi ensimmäistä ovat jo saatavilla Espanjassa, ja täältä näet niiden hinnat. Saadaksemme tietää, millaisia ​​diesel- ja ladattava hybridiversiot «PHEV» ovat, meidän on vielä odotettava.

Tonale-sarja on alusta alkaen saatavilla Espanjassa vuonna viisi varustetasoa. Alimmasta korkeimpaan omaisuuteen: Super, Sprint, Edizione Speciale, TI ja Veloce. Access-versio sisältää vakiona elementtejä, kuten 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, langattomat Apple CarPlay- ja langalliset Android Autot, LED-etu- ja -takavalot sekä lopuksi Bissale Black -kangasverhoilun. Kun nousemme valikoimaa, resursseista tulee rikkaampi ja korkeampi.

irtisanominen Sprintti panostaa elementteihin, kuten matkapuhelimen langaton laturi, hiilikankainen verhoilu tai erityinen grilli, jossa on musta «V». Myös, parantaa tietoviihdettä 10,25 tuuman Radio Touch USB:llä, Bluetooth Audio Streaming ja ääniohjaimet navigoinnilla. Jos pääsemme käsiksi IT lopettaminen valikoima kasvaa lisäämällä elementtejä, kuten Etuoptiikka Full LED Matrix -tekniikalla tai peruutuskamera.

Ylemmällä keskialueella on nopea lopettaminen. Brändi on valinnut siihen elementtejä, kuten 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, siipipyörät, alcantara-verhoilu tai Veloce-logo. Lisäksi se parantaa sen dynamiikkaa sisällyttämällä siihen Alfa DSV -jousituksen. Viimeisenä on Special Edition -taso kuka lyö vetoa 20-tuumaiset kevytmetallivanteet erityinen muotoilu, alcantara-verhoilu tai Full LED -matriisivalot.

Yhteenveto Espanjan hinnoista…

Uusi Alfa Romeo Tonale Veloce 30

Ottaen huomioon Alfa Romeo Tonalen laajan valikoiman ja sen varustelumahdollisuudet virallinen hinnasto on oikeudenmukaisin. Näihin hintoihin ei ole sovellettu mahdollisia alennuksia, joten olemme varmoja, että löydämme tarjouksen kaupallisesta verkostosta. Lisäksi meidän on odotettava dieselmoottorin ja PHEV-ladattavan hybridin yhdistämistä, mikä varmasti miellyttää dynaamisimpia ja ekologisimpia kuljettajia…

Versio, Teho, Vaihteisto, Pito, Viimeistely, Hinta

Versio, Teho, Vaihteisto, Pito, Viimeistely, Hinta

1.5 Hybrid (Mild Hybrid Bensiini), 130 hv, 7-vaihteinen TCT-automaatti, FWD, Super, 36 250 €

1.5 Hybrid (Mild Hybrid Bensiini), 130 hv, 7-vaihteinen TCT-automaatti, FWD, Sprint, 38 750 €

1.5 Hybrid (Mield Hybrid Bensiini), 130 hv, 7-vaihteinen TCT-automaatti, FWD, Special Edition, 39 000 €

1.5 Hybrid (Mield Hybrid Bensiini), 160 hv, 7-vaihteinen TCT-automaatti, FWD, Edition Speciale, 41 000 €

1.5 Hybrid (Mild Hybrid Bensiini), 160 hv, 7-vaihteinen TCT-automaatti, FWD, TI, 43 250 €

1.5 Hybrid (Mild Hybrid Bensiini), 160 hv, 7-vaihteinen TCT-automaatti, FWD, Veloce, 45 750 €

[/table]

Lähde – Alfa Romeo