Saltar al contenido

Nämä ovat parhaita ECO-autoja, joita voit ostaa vuonna 2023

9 de enero de 2023
Nama ovat parhaita ECO autoja joita voit ostaa vuonna 2023

Segmentti kompakti Se on yhdessä SUV-autojen kanssa yksi markkinoiden vahvimmista. Siksi tapaamme parhaat ECO-autot 2023. Kompaktit mallit ovat monipuolisia ja sopivat sekä päivittäiseen käyttöön että perheen ja ystävien kanssa matkustamiseen.

Ne kuuluvat segmentti C ja heillä on otettava huomioon tekniset laitteet. Lisäksi markkinoilla on yhä enemmän ekologisia vaihtoehtoja; olipa kyseessä hybridi, kevythybridi tai jopa CNG- tai nestekaasubipolttoaine. Muista, että kaikilla propulsiojärjestelmillä on liikenteen pääosaston ECO-ympäristömerkki.

Ekoautot 2023 tarkistettavaksi

On tärkeää huomata, että ekoautoilla on monia etuja kuljettajilleen ja että he saavat alennuksia rekisteröintiverosta, he voivat käyttää vähäpäästöiset vyöhykkeet ja heillä on jopa pysäköintipaikkoja rajoitetuilla pysäköintialueilla.

Seat Leon

The Seat Leon Se on yksi niistä paloturvallisista autoista, joka antaa parasta kaikille kuljettajilleen. Se on 4,26 metriä pitkä ja tavaratilan tilavuus 380 litraa. Siihen mahtuu viisi matkustajaa ja se on saatavana kompaktilla tai sporttourer-korilla. Se jakaa alustan muiden VAG-ryhmän mallien kanssa ja erottuu markkinoilla täydellisellä varustetasolla, hybridiversioilla ja jopa hyvällä vastineella rahalle.

Mazda 3

The Mazda 3 Se on erittäin tyylikäs kompakti, jonka pituus on 4,46 metriä ja tavaratilan tilavuus 351 litraa. Malli on juuri päivitetty kokonaan ja siitä on tullut yksi segmentin ikonisimmista malleista. Se erottuu houkuttelevasta muotoilustaan, käytöksestään tiellä ja tehokkaalla mekaniikallaan, mikä tekee siitä DGT ECO -merkin haltijan.

Mazda3 ekoautoFord Focus

The Ford Focus Se on kompakti par excellence. Se on nyt saatavana DGT ECO -merkillä. Se on 4,39 metriä pitkä ja tavaratilan tilavuus on 341 litraa. Se on saatavana Sportbreak-korilla ja viidellä ovella. Se on saatavana miedolla hybridivaihtoehdolla ja erottuu teknologisesta arsenaalistaan. Focus on edelläkävijämalli, joka tarjoaa erinomaisen ajodynamiikan, hyvän vastineen rahalle ja erittäin houkuttelevan muotoilun.

ford focus ekoautoAudi A3

The Audi A3 Se on 4,34 metriä pitkä ja tarjoaa 380 litran tavaratilan. Se on yksi myydyimmistä Premium-kompakteista julkaisunsa jälkeen. Se on saatavana Sportback-korilla ja sedanilla. Se erottuu markkinoilla teknologisen arsenaalinsa, ominaisuuksiensa ja muotoilunsa ansiosta.

audi a3 eco autoHyundai i30

The Hyundai i30 se on yksi viidestä parhaasta ekoautosta, joita voit ostaa vuonna 2023. Se on 4,34 metriä pitkä ja tarjoaa 395 litran tavaratilan. Tällä hetkellä se on saatavana vain viisiovisella korilla, mutta pian se on saatavana myös urheilu- ja perhekorilla. Nyt Hyundai i30 tarjoaa paremman laadun tunteen, täydellisemmän varustetason ja kevyet hybridimoottorit.

hyundai i30 ekoautoMuista, että kaikki nämä Eco-autoja on saatavilla Clicarsissa. Mitä odotat tietääksesi seuraavan autosi?

Oliko tästä viestistä apua?