Saltar al contenido

Nämä ovat vuoden 2022 odotetuimmat sähköautot

14 de enero de 2022
Viisi sahkoauton etua

Tämä vuosi 2021 on ollut molemmille yhteiskunnalle melko myrskyisä vuosi, johtuen esiintyvyydestä Covid-19kuten autoteollisuudessa, ja se on, että se on upotettu vakavaan puolijohde- ja sirukriisi mikä on pidentänyt merkittävästi ajoneuvojen toimitusaikoja. Kaikki viittaa siihen, että vuosi 2022 on täynnä sähköistyksen leimaamia uutuuksia. Katsotaanpa sähköautot 2022. Voitko tulla kanssamme?


Tämän vuoden 2021 aikana sähköautot ovat kasvattaneet markkinaosuuttaan, joten kaikki viittaa siihen, että vuosi 2022 tulee olemaan vuosi, jolloin ne yhdistetään ja tarjonta on vieläkin suurempi ja tavoittaa jopa uusia segmenttejä. On tärkeää mainita, että vuonna 2022 kolme kymmenestä uudesta autosta on täysin sähköisiä.


Jotkut vuoden 2022 odotetuimmista sähköautoista ovat nissan ariya, Renault Megane E-Tech, subaru solterra tai MG 5 sähköinen. Kuitenkin saapuu myös aitoja premium-malleja, kuten Volvo C40 lataus tai Mercedes-Benz EQS.

Vuonna 2022 saapuvat sähköautot

Vuodesta 2022 tulee energiaa täynnä, ja tammikuun aikana voimme tavata MG 5 Electric -perheen, jonka toimintasäde on 400 kilometriä ja hinta lähes 23 000 euroa. MOVES III -suunnitelma. Samoin voimme myös nauttia Ford Mustang Mach-E GT ja odotettu BMW iX3.

Näitä kolmea mallia seuraavat Mercedes-Benz EQB johon mahtuu seitsemän matkustajaa BMW i4 josta tulee yksi tämän hetken ja tämän hetken parhaista urheiluautoista Maxus Euniq 5; kiinalainen tila-auto, joka laskeutuu Espanjaan. Emme voi unohtaa Ford e-Transitia.

Ennen maaliskuuta ne ovat saatavilla myös osoitteessa Mercedes-Benz EQE, Skoda Enyaq Coupe iVRenault Megane E-Tech, Peugeot e-Rifter, SsangYong Korando e-Motion, Airways U5 ja Airways U6 ja voimme tavata Smartin sähkömaastoauton, jolla ei toistaiseksi ole kaupallista nimeä, mutta joka tunnetaan nimellä Älykäs konsepti 1.

Vuoden toinen neljännes tulee räjähdysmäisesti, ja silloin Toyotan ensimmäinen täyssähköauto saapuu jälleenmyyjille, Toyota bZ4X. Sen toimintasäde on 450 kilometriä. Sen mukana tulee Nissan Ariya, jonka autonomia on 500 kilometriä ja teho 394 CV. Emme myöskään voi unohtaa Mazda MX-30, Porsche Taycan GTS ja Cupra syntynyt.

Vuodesta 2022 tulee sähköautojen vuosi

On tärkeää mainita erityisesti Kia EV4. Tämä malli sijoitetaan Kia EV6:n alapuolelle, se on kompakti SUV, jolla on vahva urheilullinen luonne ja joka on ihanteellinen nuoremmille kuljettajille. Lisäksi sen suunnittelulla on jonkin verran yhteyttä Kia e-Souliin.

Jo kesällä, vuoden 2022 kolmannesta neljänneksestä alkaen, nautimme Subaru Solterrasta ja houkuttelevasta Mercedes-Benz EQS:stä. Tämä malli on ehkä maailman kaunein ja ylellisin sähköauto. Sen teho on 762 CV ja toimintasäde yli 770 kilometriä. Syksyn saapuessa painopiste on MG:ssä, joka esittelee uuden sähköautonsa ja saamme nähdä päivityksen Audi eTron. On huomattava, että tapaamme myös BMW i7 ja uuteen Kia ja Niro joka julkaisee toisen sukupolven.

Uutiset eivät lopu tähän, vuoden 2022 neljäs vuosineljännes tulee olemaan varsin kiireinen sähköuutisten suhteen. Tapaamme ensimmäisessä persoonassa Hyundai Ioniq 6. Tämä malli saapuu sedanin muodossa, jonka toimintasäde on yli 500 kilometriä. Lisäksi K saapuu jälleenmyyjilleminä EV6 GT ja Volvo C40 Recharge.

Vuodesta 2022 tulee hyvin erityinen sähköistyksen vuosi. Kaupungit ovat onnekkaita, koska niistä tulee ainakin kaksi mallia, jotka mullistavat kestävän liikkuvuuden. Puhumme aiheesta Opel Rocks-e jonka toimintasäde on 75 kilometriä ja Citroën AMI Cargo; erilainen tapa työskennellä kaupungissa.

1637815396 414 Auton WLTP paastokierto mika se on ja mika on sen saatoMutta jos etsit sähköautosta edulliseen hintaan, sisään napsautuksia sinulla on käytettyjä sähköautoja, jotka ovat valmiita matkustamaan kilometrejä ja maileja.

Oliko tästä viestistä apua?