Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Sedan-segmentti on yksi pahimmista katumaasturien vioista. Ennen kuin ne tulivat markkinoille, tämäntyyppiset korit nauttivat kaupallisesta kunnossa, mutta eivät enää. Todiste on se minkä tyyppisille asiakkaille ne on osoitettu He näyttävät etsivän jotain muuta. Niin paljon, että osa brändeistä, jotka olivat läsnä tällä markkinasegmentillä, eivät ole siinä. Varsinkin eurooppalaiset ja japanilaiset generalistit.

Tämä vaikuttaa Euroopan markkinoihin, koska jenkkien ja kiinalaisten osalta peli ei ole muuttunut. Meren takaa sedanilla on edelleen seuraajia jotka pitävät heidät hengissä. Yksi viime vuosien menestyneimmistä on nissan altima jonka esittelemme sinulle tässä viestissä. Olet ehkä unohtanut sen, mutta nyt se on mielenkiintoinen uudelleenmuotoilu, joka parantaa pieniä vikoja ja ylistää sen hyveitä. Ota huomioon, koska haluaisit nähdä sen täällä.

Nissan Altima MY23 sisältää vakiona Safety Shield 360:n ja 12,3 tuuman keskeisen kosketusnäytön…

Nissan Altima 2023

Kuten tiedät, koska olemme puhuneet nissan altima useammin kuin kerran, se on a D-segmentin sedan. Nykyinen sukupolvi tuli markkinoille neljä vuotta sitten ja tapasimme sen New Yorkin autonäyttelyssä. Sen jälkeen markkinat ovat kehittyneet niin paljon, että muutamat kilpailijat hän on jo ylittänyt hänet. Erityisesti teknologian ja turvallisuuden kaltaisilla alueilla, joihin japanilaisesta yrityksestä vastaavalla tiimillä on ollut erityinen vaikutus.

Jos katsot kuvia Nissan Altiman estetiikka muuttuu vain. ensi-ilta a V-Motion säleikkö joka hylkää kromikehyksen grafiitin ja mustan värisenä. Sisustusrungossa on puolestaan ​​peräkkäinen kuvio yhdistettynä hunajakennoon. Omalta osaltasi optiikka säilyttää ulkomuodon, mutta sisällä LED-tekniikka muuttuu. Loput rungon linjat ja elementit muuttuvat juuri tarpeeksi versiosta riippuen.

Altiman kehitys on sisältäpäin vähäistä, mutta erittäin tärkeää. Kojelautaan tulee uusi 12,3 tuuman infotainment-näyttö joka vapauttaa edellisen 8 tuumasta. Se tulee vakiona Access-versiosta ja Apple CarPlay -yhteensopivuus on langaton ja voi toimia WiFi-tukiasemana. Se käynnistää myös a langaton latausalusta älypuhelimille viimeinen sukupolvi.

Turvallisuuden kannalta se sisältää pääsytasolta alkaen Safety Shield 360 turvajärjestelmä. Kaikista sen sisältämistä apuvälineistä puuttuu automaattinen hätäjarrutus jalankulkijan tunnistimella, automaattinen takajarrutus, kaistanpoikkeamisvaroitus jompikumpi tutkan kuolleen kulman valvonta. Mekaniikassa ei ole suuria muutoksia, turboahdettu lohko, nelivetoversiot ja CVT-automaattivaihteisto.

Lähde – Nissan