Monet eivät näe sitä niin, mutta Nissan Leaf on todellinen bestseller. Kun japanilainen talo ilmoitti ensimmäisen sukupolven myynnistä, monet nauroivat. Sen muotoilu oli tylsä ​​ja, miksi sitä kiellettäisiin, hieman outo. Enemmän kuin mitään, koska teknisen tehokkuuden yhdistäminen aerodynamiikkaan johti omituiseen linjaan. Kuitenkin, kun aikaa on kulunut ja uusi sukupolvi on ilmestynyt, sen kasvot ovat pehmentyneet ja muuttuneet houkuttelevammiksi.

Nykyinen Leafin iteraatio laskeutui elämäämme viisi vuotta sitten. Tänä aikana hän on nähnyt kuinka loputon määrä kilpailijat, jotka haluavat kaapata valtaistuimen johon hän kiipesi pian syntymän jälkeen. Siksi japanilaisen yrityksen vastuuhenkilöt ovat pitäneet sen tuoreena ja ajan tasalla estääkseen tämän tapahtuvan. Siksi tänä vuonna 2022 he esittelevät a hienovarainen uudelleenmuotoilu, joka auttaa sinua pysymään edellä. Pidätkö tuloksesta…?

Päivitetty 2022 Nissan Leaf tulee saataville Euroopassa kahdella eri akulla…

Nissan Leaf 2022

On selvää, että uusittu Nissan Leaf ei muutu paljon. on rajoitettu upouusi merkkilogo edessä ja takana. Tämä ulottuu myös renkaille, joilla on nyt uusi muotoilu ja jotka voivat olla 16 tai 17 tuumaa. Toisaalta runko on pukeutunut uusiin sävyihin, joihin kuuluvat Universal Blue ja Magnetic Blue, jotka esittelivät uuden Qashqain ja Ariyan. Sen lisäksi, että se voi nyt olla kaksisävyinen mustana…

Sisäpuolelta tehdyt muutokset ovat pieniä, keskittyen ohjauspyörän logoon. Ei myöskään uusin versio Nissan Connect infotainment-järjestelmä yhteensopiva Apple CarPlay- ja Android Auto -protokollien kanssa. Toisaalta turvallisuus on edelleen etusijalla, kuten meillä on ProPilot järjestelmä sarja. Lopulta e-pedaali Tarjoaa maksimaalisen mukavuuden liikkeessä mahdollistamalla kiihdyttämisen, hidastamisen ja pysähtymisen yhdellä polkimella.

Osio, josta he eivät ole antaneet tietoja, liittyy voimansiirtoon. Se on edelleen sähköinen ja Siinä on kaksi akkua, kapasiteetti 40 kWh ja 62 kWh, mutta emme tiedä lisäävätkö ne valtaansa tai autonomiaansa. Jotta tiedämme, paraneeko se molemmissa osissa, meidän on vielä odotettava. Sen sijaan he mainostavat 385 kilometriä autonomiaa LEAF e+:ssa WLTP-hyväksyntäprotokollan mukaisesti. Ah, se on saatavilla vuoden 2022 toisella puoliskolla.

Siksi, kunnes sen virallinen myyntipäivä Euroopassa lähestyy, meidän on odotettava…

Lähde – Nissan