Saltar al contenido

Opas muuttamaan autosi ECO:ksi: LPG tai CNG

30 de septiembre de 2022
Opas muuttamaan autosi ECOksi LPG tai CNG

Tänään kerromme sinulle, kuinka voit muuntaa auto ECO:lle: LPG ja CNG. Kyllä, bensiiniautostasi voi tulla ECO asiantuntijoiden ja korjaamoiden suorittaman prosessin ansiosta, mikä mahdollistaa sen antaa näille ajoneuvoille DGT ECO Labelvähentää kulutusta ja muita lisäetuja.


Voit muuttaa autosi ECO-ajoneuvoksi, jossa on voimanlähteenä Nestekaasu (LPG) tai paineistettu maakaasu (CNG) prosessilla, jonka nyt kerromme sinulle.


Kuinka paljon auton muuttaminen ECO-autoon maksaa?

Muunnosprosessi sisään eko auto He ovat tehneet sitä pitkään ryhmien, kuten taksin, toimesta. Bensiiniauto vuoden 2000 jälkeen voidaan mukauttaa toimimaan kaasulla. Tätä varten sinun on mentävä valtuutettuun korjaamoon, jossa he asentavat joitain paketteja ne maksavat yleensä 1800-3000 euroa.

Summa vaihtelee riippuen seuraavista asioista:

  • Työpajatyö
  • Moottorin sylinterien lukumäärä
  • Prosessin vaikeus
  • Asennettavan säiliön tyyppi

Joka tapauksessa sinun ei pitäisi pelätä muuttua ECO autosikoska se on yksinkertainen toimenpide jota on valmisteltu vuosikymmeniä, vaikka Espanjassa se on sallittu vain vuodesta 2003 lähtien yksityisissä ajoneuvoissa.

The konversiot ovat kasvaneet viime vuosina, erityisesti polttoaineen hintojen nousun sekä liikenteen ja pysäköinnin rajoitusten vuoksi kaupunkien keskustoissa. Sekä CNG että nestekaasu ovat edullisempia polttoaineita kuin perinteiset. Myös, Jonkin verran ECO-ajoneuvot he jakavat CNG- tai nestekaasusäiliöt perinteisten polttoaineiden kanssa.

On toinenkin painava syy, joka on sallinut tämän tyyppisen polttoaineen suosion, kuten bensa asemat ja nestekaasun tankkausasemat.

Onko turvallinen prosessi muuttaa autosi CNG- tai nestekaasuksi?

1640821829 254 Viisi sahkoauton etuaMuunna autosi CNG- tai nestekaasukäyttöiseksi Se on täysin turvallinen prosessi. Ainoa asia, joka sinun on pidettävä mielessä prosessin jälkeen, on se, että voit menettää autosi valmistajan takuun mekaanisten muutosten vuoksi.

On otettava huomioon, että Espanjan säädökset sallivat nestekaasuautojen muuttamisen edellyttäen, että ne ovat Euro 3 -päästöstandardin mukaisia, eli autot vuodesta 2001 eteenpäin.

Miten kaasua säilytetään autossa?

Riippuu valinnasta, onko kyseessä nestekaasu vai paineistettu maakaasu. Ensimmäinen on öljyn johdannainen, ja se varastoidaan samanlaiseen säiliöön kuin bensiiniä ja toinen ladataan bensa asemat erityisiä. Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä säiliö, jossa CNG on varastoitu, voidaan täyttää vain 80 % tilavuudestaan.

Mitä huolta pitää olla?

Yleissääntönä on, että nestekaasuautojen on oltava vaihtoehtoinen polttoaine osien hyvään voiteluun. Siksi on normaalia kuluttaa puolitankkia bensiiniä jokaista nestekaasu- tai maakaasusäiliötä kohden.

Tämä edellyttäen, että polttoaineita voidaan vaihtaa vapaasti. Jotkut ajoneuvot sallivat sen, toiset eivät.

Kuinka paljon nestekaasu- tai maakaasuauto kuluttaa?

1637815396 414 Auton WLTP paastokierto mika se on ja mika on sen saatoCNG:n hinta on 3,15 eurosta 100 kilometriä 5,53 euroon 100 kilometriä kohden. Nestekaasun hinta on ominaisuuksiensa vuoksi lähempänä bensiinin hintaa. CNG, jolla on myös vähemmän asemia, on halvempaa.

Mitä erityistä huoltoa tarvitset?

Pieni, vain suodatin, joka vaatii erityishuoltoa. Loput a eko auto näistä ominaisuuksista on täysin normaalia. Suodatin voi maksaa noin 30 euroa ja se on vaihdettava 30 000 kilometrin välein.

Voidaanko dieselautoja muuttaa ECO-malleiksi?

on jo olemassa ekologiset autot hybridit, jotka sekoittavat sähkökäyttöisiä propulsiojärjestelmiä muiden tavanomaisten järjestelmien tapaan. Tästä huolimatta, yksityisten dieselautojen osalta ei ole esimerkkejä muuntamisesta ECO-ajoneuvot. Nämä prosessit on toistaiseksi varattu kuorma-autoille ja raskaille koneille.

Tuleeko minulla ongelmia ITV:ssä?

Kun teemme automme muutostöitä, meidän ei pitäisi huolehtia ITV:n ohittamisesta. Yksinkertaisesti, meillä on oltava piirin tiiviystodistus. Tämä sertifikaatti voidaan saada teollisuusrekisteriin rekisteröidyistä korjaamoista, jos kyseessä on nestekaasuauto, tai A-luokan kaasuasennuspajoista tai CNG:n tapauksessa kaasuasennusyrityksestä.

CNG-autojen osalta ITV tarkistaa, onko kaasupullot tarkastettu vähintään 48 kuukauden välein auton rekisteröinnistä eli neljän vuoden välein.

Osta ECO LPG- tai CNG-autosi

Toinen ratkaisu sinun muuntamisen lisäksi eko auto LPG:ssä tai CNG:ssä on ostaa se jo suoraan mukautettuna. Tsekkaa Clicarsissa näiden polttoaineiden suuri määrä yksiköitä ja paljasta ECO-puolesi!

Haluatko tietää, mitä eroja on nestekaasun ja paineistetun maakaasun välillä? Lue tämä:

Oliko tästä viestistä apua?