Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Opi liikennemerkit Se on välttämätöntä, kun yritetään saada ajokorttia minkä tahansa tyyppisen ajoneuvon kuljettamiseen. Lisäksi näiden merkkien hyvä tunteminen on myös liikenneturvallisuuskysymys. Tästä syystä on tärkeää, että olet hyvin perehtynyt, olitpa sitten autokoulussa tai jos olet jo käynyt sen päivän aikana ja tarvitset tietosi päivittämistä. Joka tapauksessa sinulla on hienoja resursseja voidaksesi suorittaa testejä ja testata itseäsi tiedossasi liikennemerkeistä. Tässä artikkelissa näet joitain parhaista mahdollisuuksista, jotka sinulla on käden ulottuvilla.

Parhaat liikennemerkkitestit

Mobiililaitteet ovat saavuttaneet suuren määrän kaikenlaisia ​​sovelluksia, myös oppimiseen. Itse asiassa sinulla on hyviä resursseja kaupoissa, kuten Google Play, josta löydät autokoulun testejä harjoitellaksesi ja oppiaksesi opasteita jne. sovellukset yksinomaan liikennemerkkien oppimiseenja jopa videopelejä, joiden avulla voit simuloida ajoympäristöä kaupungissa tai eri alueilla ja tutustua kaikkiin suoritettaviin toimintoihin. Nämä ovat joitain parhaista käytettävissäsi olevista sovelluksista:

 • Espanjan liikennemerkit oppiaksesi olemassa olevat merkit ja niiden merkitykset.
 • Käytä liikennemerkkejä testaamalla ja selvitä, mitä virheitä teet usein.
 • Todo testi on sarja autokoulun kokeita, jotka voit harjoitella ennen teoriakoetta.
 • DGT Espanjan liikennevalot on toinen vaihtoehto luettelon ensimmäiselle sijalle.
 • Testaa DGT 2022 -sarja testejä, joita voit harjoitella DGT-liikennemerkeissä.
 • Car Driving School Simulator on videopeli, joka keskittyy ajosimulaatioon aivan kuin olisit autokoulussa.
 • Driving School Sim on toinen ajosimulaattorivideopeli, jonka avulla voit tutkia erilaisia ​​realistisia kaupunkeja, joissa voit oppia ajamaan yksityiskohtaisesti.

Onko näistä testeistä hyötyä?

Kyllä, nämä sovellukset tai testit ovat hyödyllisiä. Ja ne auttavat sinua oppimaan liikennemerkit ja testaamaan itseäsi paljon graafisemmin, intuitiivisemmin ja nautinnollisemmin kuin teoriakirjan avulla. Siksi ne auttavat sinua oppimaan nopeammin ja tehokkaammin sekä yhdistämään kaikki käsitteet paljon paremmin. Tietenkin, älä unohda käydä autokoulussa ja käydä läpi tiekoodin teoriakirja, koska kaikki ei ole liikennemerkkejä, on myös monia muita sääntöjä, jotka sinun pitäisi tietää.

Liikennemerkit luokkien mukaan

Mitä tulee liikennemerkit luokkien mukaanmuista, että voimme löytää seuraavat tiedot:

 • Pystysuorat merkit. Vaara-, määräys- ja suuntamerkit koostuvat pylväistä ja kilveistä. Näillä levyillä on eri muotoja: kolmiomaiset varoittavat vaarasta, pyöreät kieltävät tai velvoittavat ja neliömäiset ja suorakaiteen muotoiset informoivat tai ohjaavat. Tämän tyypin sisällä on myös seuraavat alatyypit:
  • Vaarallinen
  • Prioriteetti
  • Kielto
  • Rajoitus
  • Vaatimus
  • Kiellon tai rajoituksen loppu
 • Kiertoaineiden signalointi. Liikennevirkailijan opastetta on noudatettava välittömästi ja se on etusijalla muihin liikennemääräyksiin nähden. Valtion turvallisuusjoukot tai -joukot voivat tilanteen niin vaatiessa käyttää optisia käsivarsimerkkejä, vihellysääniä tai muita merkkejä.
 • satunnainen signalointi. Tunnettuja liikennevaloja ja opasteita käytetään ohjaamaan liikennettä, ilmoittamaan tiellä olevista esteistä ja tapahtumista, merkitsemään tien reunoja, rajoittamaan liikenteen sujuvuutta ja häiritsemään normaalia tien käyttöä. Varsinkin kelluntakyltit tunnistavat esteet (alaviitteet, liikkuvat paneelit, väliaikaiset suuntavilkut, kartiot, vilkkuvat keltaiset valot jne.) tai suuntaapuvälineet (kilometritolpat, pysyvät suuntamerkit, majakat, vilkkuvat punaiset valot jne.), jotka voivat estä liikennettä.
 • Liikennevalot. Liikennevalot ovat luminoivia merkinantolaitteita, jotka ohjaavat ja hallitsevat liikennettä värien avulla. Liikennevaloja on jalankulkijoille ja ajoneuvoille sekä tietyntyyppisille ajoneuvoille. Kuvaamme kaikki olemassa olevat liikennevalot.
 • Tien jälkiä. Maahan maalattuja katumerkintöjä, viivoja, symboleja, kuvioita, sanoja tai numeroita käytetään liikenteen säätelyyn, tienkäyttäjien ohjaamiseen ja turvallisuuden lisäämiseen. Ne rajaavat liikennekaistoja, erottelevat liikennesuuntia, merkitsevät tien reunaa, muistuttavat jalankulkijoita tai kuljettajia varovaisuudesta ja muita toimintoja. Ne voivat olla valkoisia, keltaisia ​​tai sinisiä. Ensimmäinen luokka sisältää pitkittäis- tai poikittaismerkinnät, vaakasuuntaiset liikennemerkit ja muut lajikkeet. Muun muassa keltaiset tai siniset merkinnät sallivat pysäköinnin tiettyinä aikoina ja rajoitetun ajan. He voivat esimerkiksi ilmoittaa jalankulkijoille ja autoilijoille, että risteyksien tai ylikulkuteiden estäminen on laitonta.

Lisätietoja saat täydellisestä luettelosta tässä toisessa ActualidadMotorin viestissä.