Saltar al contenido

Parhaat 5 km0 SUV-mahdollisuudet

6 de septiembre de 2022
Parhaat 5 km0 SUV mahdollisuudet

etsitkö a SUV Km0? Tässä postauksessa aiomme antaa sinulle vinkkejä parhaan Km0-auton ostamiseen, joka on ihanteellinen ajoneuvoluokka niille, jotka etsivät uutta autoa tai muutaman kilometrin parhaaseen hintaan, kuten Clicarsissa tarjoamamme.

Ihanteellinen vaihtoehto nuorelle kuljettajalle, perheelle… Koska digitaalisesta jälleenmyyjästämme löytyy vaihtoehtoja kaikkiin taskuihin ja tarpeisiin.

Mikä on Km0 auto?

Ensinnäkin kerromme sinulle, mikä on Km0-auto, jos olet pudonnut tähän viestiin tietämättä tämän tyyppisen auton yksityiskohtia. Aina kun puhumme Km0-autosta, tarkoitamme uutta autoa.

Toisin kuin tilauksesta tai varastossa olevista autoista, Km0-auto erottuu, koska se on rekisteröity. Voit nähdä ne joidenkin jälleenmyyjien näytöissä.

Km0-auto voi olla rekisteröity jälleenmyyjän tai itse merkin nimiin. Usein tämän tyyppiset toiminnot suoritetaan tiettyjen myyntitaseiden yhteensovittamiseksi. Are

Periaatteessa ostaa a SUV Km0 sisältää omistajanvaihdon toteuttamisen. Km0-autoilla ei koskaan ole yli 10 000 kilometriä, jotta niitä voidaan pitää sellaisina.

Kyllä A SUV Km0 se on kuten näet. Se ei hyväksy laitteiden tai moottoreiden muutoksia. Kannattaa ostaa sellaisenaan. Yleensä ne ovat yleensä hyvin varusteltuja, koska ne toimivat koukuna asiakkaiden houkuttelemiseen.

TOP 5 SUV Km0

Seuraavaksi kerromme, mitkä ovat SUV Km0 jotka löydät Clicarsista. Jos sinulla on kysyttävää, muista, että meillä on käytettävissäsi neuvonantajatiimi.

Istuin Arona Km0

The Istuin Arona Km0 Se on yksi kaupunkimaasturien kuninkaista, segmentistä, jossa kilpailu on valtava, mutta jossa espanjalainen merkki on pystynyt erottumaan joukosta erittäin käytännöllisellä ajoneuvolla, joka on edelleen korotettu Seat Ibiza.

Off-road-estiikasta huolimatta se on saatavana vain etuvetoisena, mutta sillä on laaja mekaaninen tarjonta. Tarjolla on sekä bensiini- että dieselversioita, joiden teho on 95 tai 100 hv, joita täydentää paineistettu maakaasuversio nimeltä 1.0 TGI (90 hv). Urheilullisimmissa versioissa on FR-viimeistely.

Clicarsista voi ostaa Seat Arona 1.0 TGI Km0 90 hv ja referenssiviimeistelyn hintaan 17.90 euroa.

Volkswagen Tiguan Km0

The Volkswagen Tiguan Km0 se on keskikokoinen SUV täydellisellä viimeistelyllä, premium-auto, joka voidaan ostaa etu- tai nelivetoisena. Se on auto, jossa on erittäin tilava sisätila ja erittäin mukava ajoasento.

Volkswagen Tiguan on saatavana bensiini- ja dieselmoottoreilla, joiden teho vaihtelee välillä 115-140 hevosvoimaa. Saatavilla on myös Volkswagen Tiguan R -niminen versio, joka on sarjan kärjessä 320 hv:lla. Lisäksi tarjolla on seitsemänpaikkainen versio, joka tunnetaan nimellä Volkswagen Tiguan AllSpace.

Clicarsista voit ostaa Volkswagen Tiguan 1.5 TSI Km0 150 hv Advancella hintaan 32 190 euroa.

Kia SportageKm0

The Kia SportageKm0 Se on ihanteellinen SUV hinnan ja laadun suhteen, mikä ei ole helppoa segmentissä, jossa on niin paljon kilpailijoita. Se on yksi laajimman mekaanisen valikoiman autoista, jonka bensiini- ja dieselmoottorit vaihtelevat 116-177 hv.

Kia Sportagen tapauksessa meidän on myös korostettava mekaniikkaa lievä hybridi tai mikrohybridejä, jotka ansaitsevat DGT ECO -merkinnän. Ekologinen hyve leveälle ja erittäin suorituskykyiselle autolle kaikissa tilanteissa.

Clicarsista voit ostaa Kia Sportage 1.6 MHEV microhybrid Km0:n ja 136 hv GT Line Extremen hintaan 28 190 euroa.

kia sportage km0

Jeep Compass Km0

The Jeep Compass Km0 Se on yksi niistä jalokivistä, joita löytyy Km0-markkinoilta. Keskikokoinen SUV, täydellinen niille, jotka haluavat tehokkaan maastoauton. Se on myös erityisesti Euroopan markkinoille suunniteltu ajoneuvo.

Jeep Compass Km0:n mekaaninen valikoima koostuu bensiini- tai dieselmoottoreista, joiden tehot vaihtelevat välillä 120 hv – 170 hv, jotka voidaan konfiguroida 4×2- tai 4×4-nelivetoversioina ja liittää käsivalintaiseen vaihteistoon. tai automaattinen.

Clicarsista voi ostaa 140 hevosvoimaisen Jeep Compass 1.4 Mair Longitude Km0 hintaan 23 290 euroa.

jeep wrangler km0

Jaguar F-PaceKm0

The Jaguar F-PaceKm0 Se oli ensimmäinen brittiläisen tuotemerkin SUV ja siksi vahva veto kilpailla segmentissä pidempään olleiden merkkien kanssa. Se on auto, jolla on erittäin erottuva ilma, mutta se erottuu myös toimivuudestaan.

Yksi sen tärkeimmistä eduista on tavaratilassa, jonka tilavuus on jopa 650 litraa. On korkean suorituskyvyn versio nimeltä Jaguar F-Pace SVR, jossa on tehokkaampi runko ja mekaniikka.

Clicarsista voi ostaa 204 hevosvoiman Jaguar F-Pace I4 204hv AWD Km0 hintaan 66 090 euroa.

jaguar f-pace km0

Osta Km0 SUV Clicarsilta

Clicarsissa sinulla on laaja valikoima SUV Km0jossa erinomaisen hinta/laatusuhteen lisäksi saat koko valikoimamme turvallisuuden, joka on läpäissyt markkinoiden täydellisimmän sertifioinnin 250 arvostelupisteellä.

Artikkeli Top 5 Km0 SUV-mahdollisuudet julkaistiin ensimmäisen kerran Clicarsissa.

Oliko tästä viestistä apua?