Saltar al contenido

Parhaat Km0-automahdollisuudet

3 de febrero de 2022
Parhaat Km0 automahdollisuudet

etsitkö a Km0 mahdollisuus? Tässä postauksessa aiomme antaa sinulle vinkkejä parhaan Km0-auton ostamiseen, ihanteellinen ajoneuvoluokka niille, jotka etsivät uutta autoa tai muutaman kilometrin parhaaseen hintaan, kuten ne, joita tarjoamme sinulle Clicarsissa.

Mikä on Km0 auto?

Ensinnäkin määritämme mitä a km0 autoa. Aina kun puhumme Km0-autosta, tarkoitamme uutta autoa. Toisin kuin tilauksesta tai varastossa olevista autoista, Km0-auto erottuu, koska se on rekisteröity.

Km0-auto voi olla rekisteröity jälleenmyyjän tai itse merkin nimiin. Usein tämäntyyppinen toimenpide suoritetaan tiettyjen saldojen tasapainottamiseksi.

Pohjimmiltaan Km0-auton ostaminen tarkoittaa omistajanvaihdoksen toteuttamista. km0 autoja heillä ei ole koskaan yli 10 000 kilometriä sellaisena pidettäväksi.

TOP 10 Km0 mahdollisuudet

Seuraavaksi kerromme sinulle, mitkä ovat 10 Km0 mahdollisuudet, jotka voit löytää Clicarsista.

1. Toyota C-HR Km0

The Toyota C-HR Km0 on yksi kaupungin parhaista autoista. Sillä on helppo ajaa ja sen tasainen ajo lisää miellyttävää ajoa. Tämä kompakti SUV tai crossover on saatavana 122 tai 184 hevosvoimalla.

Toyota C-HR on Km0-mahdollisuus, joka alkaa 21 990 eurosta. Siinä on laaja valikoima varusteita, loputtomilla ajonapuvälineillä ja erittäin viehättävällä ulkomuodolla.

2. Citroen C4 km0

The Citroen C4 km0 Se on viisiovinen kompakti, jonka voit ostaa 19 490 eurosta km0:na. Siinä on 131 hevosvoiman bensiinimoottori ja yhtä tehokas dieselmoottori.

Lisäksi saatavilla on «nollapäästöinen» versio nimeltä Citroën ë-C4. Citroén C4 on yksi mukavimmista autoista luokassaan jousituksensa hyvän suorituskyvyn ansiosta.

Citroen c4 km0

3.Opel Corsa Km0

The Opel Corsa Km0 Se on pitkän historian hyötyajoneuvo, joka on menestynyt sukupolvesta toiseen. Se on rakennettu samalle pohjalle kuin Peugeot 208. Opel Corsa on Km0-mahdollisuus, joka tarjoaa miellyttävän ajomukavuuden ja jossa on myös sähköversio.

Neljä ihmistä voi matkustaa mukavasti sisällä. Se on saatavilla moottoreilla välillä 75-130 hevosvoimaa bensiiniä ja dieseliä 100. Opel Corsa Km0 on mahdollisuus, joka alkaa 15 390 eurosta.

opel corsa km0

4. Renault Clio Km0

The Renault Clio Km0 Se on hyötyajoneuvo, jolla on pitkä historia. Siinä on lukemattomia moottoreita, joissa on bensiiniversiot 72-131 hevosvoimaa, dieselversiot 86-116 hevosvoimaa sekä nestekaasuversiot ja E-Tech-hybridi.

Renault Clio on Km0-mahdollisuus, joka alkaa 14 290 eurosta. Vaikka se on suunniteltu kaupunkiautoksi, sen kutsumus menee paljon pidemmälle turvaominaisuuksien tai esimerkiksi hyvän valaistusjärjestelmän ansiosta.

renault clio km0

5. Volkswagen T-Roc Km0

The Volkswagen T Roc Km0 Se on kompakti SUV, jossa on erittäin houkutteleva muotoilu ja tärkeä vakio- ja lisävarustus. T-Roc on saatavana urheilullisena R-versiona ja avoautona.

Volkswagen T-Roc on Km0-mahdollisuus, joka alkaa 28 290 eurosta ja jonka merkki on juuri päivittänyt. Siinä on 110-300 hevosvoiman bensiinimoottorit ja 116-150 hevosvoiman dieselmoottorit kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla tai seitsemänvaihteisella automaattivaihteistolla.

volkswagen t-roc km0

6. Mazda CX-30Km0

The Mazda CX-30 km0 Se on kompakti SUV, joka erottuu tilavuudestaan, Km0-mahdollisuudesta yhdellä markkinoiden tehokkaimmista sarjoista Skyactiv-G- ja e-Skyactiv-X-bensiinimoottorien ansiosta.

Mazda CX-30:n voi ostaa Km0 alkaen 19 400 eurosta. Tämän auton koko mallistossa on DGT ECO -merkki kevyen hybridisaatiojärjestelmän ansiosta. Se voidaan liittää manuaaliseen tai automaattiseen momentinmuuntimen vaihtoon.

Mazda cx-30 km0

7. Istuin Arona Km0

The Istuin Arona Km0 Se on kaupunkimaasturi, josta on tullut yksi espanjalaisten kuljettajien suosikeista ja joka johtaa myyntilistaa. Se on saatavana 95, 110 ja 150 hv bensiinimoottoreilla sekä 90 hv CNG:llä.

Seat Aronalla on hyvä kiihtyvyys kaikissa versioissaan. Se on auto, jossa on suuri sisätila ja suuri tavaratila kokoonsa nähden. Seat Arona on Km0-mahdollisuus, joka alkaa 15 990 eurosta.

istuin arona km0

8.Peugeot 3008Km0

The Peugeot 3008 km0 se on yksi markkinoiden monipuolisimmista kompakteista katumaastureista. Ajoneuvo, jolla on hyvä suorituskyky Access-versiosta, 130 hv:n bensiinimoottorilla. Se on miellyttävän tuntuinen ja ajettava auto koostaan ​​huolimatta.

Peugeot 3008 on Km0-mahdollisuus, joka alkaa 21 590 eurosta ja on saatavana myös diesel- (130) ja ladattavalla hybridiversiolla (223 ja 300). Jälkimmäisessä on neliveto. Se voidaan yhdistää kahdeksanvaihteiseen manuaali- tai automaattivaihteistoon.

istuin arona km0

9.Kia SportageKm0

The Kia SportageKm0 se on keskikokoinen katumaasturi, joka on yhdistänyt viiden sukupolvensa ajan hyvän muotoilun ja tärkeitä liitettävyysominaisuuksia. Sen uusin sukupolvi on ottanut käyttöön uuden Kia-perheen ilmeen, erittäin silmiinpistävää.

Kia Sportage Km0 on saatavana kaikentyyppisillä moottoreilla, turboahdettu bensiini, kevyt hybridiversio, perinteinen hybridi tai ladattava hybridi. Se on saatavilla Km0 alkaen 21 990 eurosta.

kia sportage km0

10. BMW 2-sarjan km0

The BMW 2-sarjan Km0 Se on korkean suorituskyvyn malli kaikissa versioissaan: Active Tourer (tila-auto), Coupé, Gran Coupé tai sen urheilu- ja avoautoversiot.

Clicarsista löydät BMW 2 -sarjan Gran Coupén 36 190 eurosta alkaen. Se on neliovinen auto, jossa on suuri sisätila, hyvä pääsy kaikille istuimille ja ohjaamo ensiluokkaisilla materiaaleilla.

BMW 2 sarja km0

Osta Km0-autosi Clicarsilta

Clicarsissa sinulla on laaja valikoima Km0-autoja, jossa erinomaisen hinta/laatusuhteen lisäksi saat koko valikoimamme turvallisuuden, joka on läpäissyt markkinoiden täydellisimmän sertifioinnin 250 arvostelupisteellä.

Oliko tästä viestistä apua?