Saltar al contenido

Parhaat lumiautot

19 de enero de 2022
Parhaat lumiautot

Tänään kerromme teille, mitkä ovat parhaat autot lumelle! Nämä ovat kylmiä, pakkaskuukausia ja lumisia kuukausia, joten jos asut alueella, jolla nämä ilmiöt ovat yleisiä, haluamme auttaa sinua ostoksessasi.

Mutta ennen kuin autat sinua valitsemaan parhaan auton lumelle, voit lukea muita mielenkiintoisia postauksia, joita voit ajaa, kun lämpömittarit laskevat.

Toyota Land Cruiser

Parhaat lumiautot ovat 4×4. Mikään ei ole parempaa kuin klassinen malli, kuten Toyota Land Cruiser, ajoneuvo, joka yleensä puuttuu lumisateen aikana sekä hinatakseen muita autoja että pelastaakseen loukkuun jääneita kuljettajia.

jeeppikompassi

Jeep on synonyymi ihanteelliselle autolle lumelle. Mallilla ei ole väliä, jos se on varustettu nelivedolla. Paras esimerkki on jeeppikompassi, malli, joka kruunaa brändin valikoiman, joka on ansainnut tunnustuksensa voittamalla kaikenlaiset esteet.

jeep wrangler 2022

Land Rover Defender

The Land Rover Defender on toinen klassinen lumiauto. Hienostunut maastoauto, jota tarjotaan jopa 400 hv:n moottoreilla, jotka antavat sille suuren tehon liikkumiseen millä tahansa pinnalla.

ford ranger

Noukit ovat myös lumelle, koska ford ranger, ajoneuvo, joka sopii kaikkeen: vapaa-aikaan, työhön, aurinkoisiin päiviin ja lumimyrskyihin. Sen valikoiman kruunaa Raptor-versio, jonka teho on 213 CV.

Ford Ranger 2022

Suzuki Jimny

Moottorikelkkoja löytyy kaiken kokoisia. Hyvän ajoneuvon omistamisen ei aina tarvitse olla synonyymi menestymiselle. On 4 × 4, kuten Suzuki Jimny (se on vain 3,7 m pitkä ja 1,6 m leveä), mikä osoittaa, että pienet ovat myös ihanteellisia.

Fiat Panda 4×4

The Fiat Panda 4×4 Se on auto, joka on syntynyt liikkumaan lumessa. Se on hyvää, mukavaa ja halpaa. Ei vain uusimmassa versiossaan, vaan klassikoissa, jotka osoittivat voimansa myrskyissä, kuten Filomena, liukuen helposti lumisilla teillä.

Subaru AWD -sarja

japanilainen merkki Subaru Se varustaa käytännössä koko valikoimansa symmetrisellä nelivedolla (AWD), joka auttaa voittamaan kaikki esteet. Tämä koskee Subaru XV:tä, Subaru Foresteria tai Subaru Outbackia.

Audi Quattro mallisto

saksalainen merkki Audi Siinä on yksi tunnetuimmista nelivetojärjestelmistä: Quattro. Sen esittely vuosikymmeniä sitten oli todellinen vallankumous sekä maantieautoissa että kilpailumaailmassa.

Dacia Duster

The Dacia Duster Se on taloudellinen auto lumelle, kunhan valitsemme 4 × 4 -version. Tämän talvirenkailla varustetun nelivetoisen maastoauton ei tarvitse pelätä esteitä.

Jaguar I Pace

Sähköauto voi olla haitaksi lumelle sen akkujen painon ja tehonsiirtotavan vuoksi. Kuitenkin Jaguar I Pace 100 % sähkö on testattu menestyksekkäästi äärimmäisissä olosuhteissa.

Jos haluat kohdata lumisen kauden täysin turvallisesti, sisään napsautuksia meillä on Parhaat käytetyt ja käytetyt moottorikelkat.

Oliko tästä viestistä apua?