Saltar al contenido

Parhaat pakettiautot asuntoautoille tänä vuonna 2021

20 de octubre de 2021
Parhaat pakettiautot asuntoautoille tana vuonna 2021

The matkailuautot ovat saaneet paljon suosiota viime kesinä, ja on loogista, jos ajattelemme, mitä se tarjoaa meille: mahdollisuutta päästä pois suurista kaupungeista, itsenäisyys viettää yötä yksin omassa turvallisessa paikassa ja vapaus matkustaa ja matkustaa puolestamme maailma.

Jos emme ole koskaan käyttäneet yhtä näistä matkailuautot On monia epäilyksiä, joita voi ilmetä, kun haluamme ostaa pakettiauton asuntoautolle. Siksi annamme sinulle 6 vinkkiä lopullisia tapoja löytää täydellinen pakettiauto, ja tietysti a luettelo parhaista vaihtoehdoista!

Mikä on tärkeää ottaa huomioon matkailuautossa?

  1. Päätä koko pakettiautosi käyttötarkoituksen mukaan: Toisen ajoneuvon asuntoauto ei ole sama kuin asuntoauto, joka on ainoa kuljetusvälineesi, koska jos joudut menemään töihin tai Kaupunkiin pääsy normaalisti on parempi valita pienempi pakettiauto. Uhraat tilaa ja mukavuutta, mutta voit jatkaa ajoneuvon käyttöä päivittäin, eikä polttoaineen kulutus nouse. Päinvastoin, suuren pakettiauton asuntoauto tekee elämästä siinä paljon helpompaa koska sen avulla voimme sisällyttää enemmän mukavuuksia. Suihku, wc tai käveleminen seisoessa on mahdollista vain niissä pakettiautoissa, joissa on enemmän tilaa.
  2. Mieti suunnittelua ja jakelu avaruudesta: olla selvä, mikä muotoilu on ja tyyli, jota haluat uudelle pyörätalollesi, sekä tilojen asettelu Valitse pakettiauto, jossa kaikki sopii täydellisesti ja missä tilaa käytetään maksimaalisesti. Voit pyytää apua ammattimaiselta yritykseltä tai hakea inspiraatiota itse verkossa tai sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa.
  3. Eristäytyminen sisämaan: A hyvä eristys pakettiauto on tärkeä asia, koska se suojaa meitä korkeilta lämpötiloilta ja kylmyydeltä ja saa meidät tuntemaan olonsa mukavaksi asuessamme siinä. Tästä syystä meidän on asennettava pinnoite, joka peittää koko pinnan estäen ulomman osan olevan suorassa kosketuksessa sisäosaan.
  4. Homologinen pakettiautosi kiinteät lisävarusteet: Muista, että pakettiauton lisäksi sinun on asetettava lisävarusteet, jotka tekevät siitä talon pyörillä. Nämä lisävarusteet voivat olla irrotettavia tai kiinteitä. Jos kyseessä on kiinteä lisävaruste, sinun on tehtävä se hyväksyä nämä muutokset, koska ne muuttavat ajoneuvon rakennetta. On yrityksiä, jotka vastaavat näistä hyväksymisistä ja keskittyvät lähinnä sellaisiin elementteihin kuin polttoainesäiliöiden asennus. vesi, kaasu, sähkö, ikkunat… Lisäksi sinun on läpäistävä a Erityinen ITV vahvistaa, että homologaatio on tehty oikein
  5. Laske oma talousarvioon ja etsi erilaisia ​​vaihtoehtoja: Pakettiauton matkailuautojen budjettia laskettaessa sinun on harkitse auton ostamisesta aiheutuvia kustannuksia, mutta myös sisätilojen «camperización» -elementeistä. Leirintäalueella voit säästää kustannuksia tekemällä yksinkertaisia ​​korjauksia tai asennuksia, kuten DIY «yleismies». Kun ostat ajoneuvoa, suosittelemme vierailemaan käytettyjen ajoneuvojen myyntialustoilla, kuten Clicars, josta löydät kaiken kokoisia kunnostettuja käytettyjä pakettiautoja, joiden avulla voit säästää pienen budjetin.
  6. Kunnioita ympäristöä: Kun matkustamme matkailuautomme kanssa, se on hyvin tyypillistä hyödyntää ulkopuolista viettää aikaa ulkona, joko levätä, syödä illallista … Siksi on tärkeää älä likaista ympäristöä ja kerää kaikki jätteet tuotetaan myöhempää kierrätystä varten, eivätkä muuta kasvistoa ja kunnioittavat eläimiä.

Pakettiautomme suositukset

Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddysta tulee paras liittolainen, jos haluamme käyttää sitä asuntoauton ulkopuolella, koska se on erittäin monipuolinen kaupungissa. Pieninä voimme pysäköidä melkein minne haluamme, ylellisyyttä joillekin.

Citroën Jumpy

Camperize Citroen Jumpy

Tämä Citroën Jumpy on suurikokoinen pakettiauto ja edullinen hinta, koska sen moottori on muita vaihtoehtoja rajoitetumpi, mutta riittävä, jotta voimme hyödyntää matkojamme parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi se tarjoaa suuren tilan, jossa voimme antaa mielikuvituksemme valloittaa pakettiauton.

Renault Kangoo Combi

Camperize Renault Kangoo Combi

Toinen vaihtoehto pienelle pakettiautolle on Renault Kangoo Combi, malli, jonka voimme löytää erittäin edulliseen hintaan, mutta jonka avulla voimme nauttia rajattomista mahdollisuuksista.

Nissan nv400

asuntoauto nissan nv400

Nissan NV400 on ihanteellinen vaihtoehto, jos etsimme matkailuautoa tai pakettiautoa ystävien tai perheen kanssa matkustamiseen. Suuren sisätilan ansiosta on helppo kokea matka mukavammin ja tuntea olonsa kotoisaksi. Se on paljon kevyempi ja kuluttaa vähemmän kuin asuntovaunu.

Citrojan SpaceTourer

camperize citroen spacetourer

Tämä Citroën SpaceTourer on yksi matkailuautojen suosikkibusseista, koska vaikka sen koko on hieman pienempi kuin muut ajoneuvot, se tekee siitä täydellisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat tuntea olonsa mukavaksi ajon aikana. Kuluttavat vähän polttoainetta ja nukkuvat sisällä se mukavasti päivän päätteeksi.

Ford Transit

matkailuauto ford transit

Tämä Ford Transit -pakettiauto on täydellinen matkustamiseen perheen kanssa mukavasti, ja sen suuri tila antaa mielikuvitukselle koristella ja hyödyntää jokaisen tuuman sisätiloja tarvittavilla elementeillä pakettiauton sisällä.

Oliko tästä viestistä apua?