Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Autoteollisuuden sähköistyminen etenee vääjäämättä valmistajien ja segmenttien välillä. Nykyään käytännössä kaikki merkit työskentelevät tämäntyyppisten ajoneuvojen parissa ja pikkuhiljaa niitä on laajennettu lähes kaikille markkinarakoille. Kuitenkin juuri markkinoiden alaosassa syntyvät aloitteet, jotka kiinnittävät eniten huomiotamme. Yksi edustavimmista tapauksista on Citroën My Ami Buggy jonka tiedät jo…

Esittelimme sen sinulle muutama kuukausi sitten tyylin ja muotoilun harjoituksena, joka palveli näyttää pikku Amin hulluimmat kasvot. Joten kaksoischevronin talo ei ajatellut tuoda sitä tuotantoon, mutta näyttää siltä, ​​että sen vastaanotto on ollut erittäin positiivinen. Niin paljon, että he ilmoittavat nyt virallisesti aikomus viedä se kokoonpanolinjalle jotta kuka tahansa voi saada sen käsiinsä. Jos kuitenkin pidät siitä ja sinulla on tämä tarkoitus, sinun pitäisi tietää jotain ennen…

Vain 50 yksikköä Citroën My Ami Buggya valmistetaan ja myydään vain Ranskassa…

Citroën My Ami Buggy

Citroën My Ami Buggyn lopullinen tuotanto rajoitetaan vain 50 yksikköön. Mutta pahinta ei ole se, pahinta on, että myynti rajoitetaan hänen kotimaahansa: Ranskaan. Siksi, jos olet kiinnostunut ostamaan sellaisen ja asut Espanjassa, se on erittäin monimutkaista. My Ami Buggyn «off road» hengen korostamiseksi ovet ja katto on kuitenkin poistettu. Ensinnäkin on metallinen putkimainen rakenne ja toisessa, a liukuva kangaskatto.

Käytetty suojakangas on melko paksu rullattava, vedenpitävä ja UV-käsitelty kuljettajan ja matkustajan suojaamiseksi säteilyltä. Kuriteettina huppu kiinnitetään kattoon neppareilla ja voidaan kääriä kokoon ja säilyttää istuinten takana. Mutta lisäksi kori on pukeutunut khakin sävyyn ja sisältää vahvistuksia puskureissa, säleikköissä, ajovalojen verhoilussa, lokasuojan sivuissa ja takakaton spoileissa.

On myös joitain kirkkaan keltainen koristelu jotka ulottuvat etusäleikköstä pyöränkaareihin. Ja sisältäpäin muutokset, vaikkakin harvat, ovat myös silmiinpistäviä. Lisävarusteista, kuten säilytyslokeroista, ei ole puutetta, koukku laukkuja varten jompikumpi istuimet verhoiltu teknisellä kankaalla keltaisilla tikkauksilla. Lopuksi myös jalkamatot ja kojelaudan eri pinnat koristavat tällä värillä.

Jos kuitenkin asut Ranskassa ja haluat sellaisen, sinun on käytettävä tätä verkkosivustoa (täällä) määrittääksesi My Ami Buggysi. Ja lyhyen odotuksen jälkeen saat sen kotiisi VIP-toimituksena. Sen hinta? aloita sisään 9 790 €mutta sillä ei varmaankaan ole sinulle paljoa väliä… Vai onko…?

Lähde – Citroen