Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

SUV:t ovat muodissa ja Polestar 4 on yksi parhaista esimerkeistä. Se on toinen tämäntyyppinen ajoneuvo, jonka ruotsalainen talo tuo markkinoille, eikä se ole mikä tahansa ehdotus. Hänen teknisten pätevyytensä perusteella hän on ollut todellinen jättiläismurhaaja Tehon ja suorituskyvyn osalta se on «peto», jonka se on koskaan luonut. Mutta «liike näkyy kävelemällä», eivätkä ne varmasti petä meitä, vaikka on joitain yksityiskohtia, jotka eivät täsmää.

Kuten näet, kuva 4 on 2:n ja 3:n puolivälissä vaikka se ei estä sitä kehumasta omia tyylielementtejään. Monet niistä ovat periytyneet toisesta ruotsalaisen tuotemerkin konseptista: the Ohje. Mittasuhteiltaan se on 4,84 metriä pitkä, 2,14 metriä leveä, 1,54 metriä korkea ja akseliväli 3 metriä, ja se sijaitsee E-segmentin sydämessä. häntä.

Polestar 4:n estetiikka on silmiinpistävää ja puolivälissä 2:n ja 3:n välillä…

Polestar 4 2024

Kuten olemme jo osoittaneet, Polestar 4:llä on hyvin erityinen estetiikka. Puolivälissä 2:n ja 3:n välillä se tuo tehokkaita uusia ominaisuuksia, kuten kolmen neljäsosan takaosan. Mutta ennen kuin pääsemme siihen pisteeseen, tarkastelemme, kuinka suunnittelutiimi on toteuttanut etu- ja sivunäkymän. Joten edessä on joitain Täysi LED-optiikka, joka avautuu kahteen vastakkaiseen tasoon. Eli alemmat jäljittelevät korkeampia, mutta päinvastoin.

Puskuri ja muut elementit noudattavat puolestaan ​​samanlaista mallia erottuen edukseen aerodynaamisuudesta. Sivunäkymässä alamme havaita selvempiä muutoksia. On enemmän nähtävää kattolinjan putoamisen tai lonkan nousun linjan, jotka molemmat kuolevat a «D» pilari alttiimpi. Ovien visuaalisen painon vähentämiseksi on olemassa mustat kynnykset, jotka antavat oville urheilullisen ilmeen. Arkkiin integroitujen kahvojen lisäksi.