Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Rolls Royce on jättämässä yhden aikakauden ja siirtymässä kokonaan uuteen.. Eikä se ole vain sitä, se on myös tuntematon, koska se uudistaa lähivuosina valikoimaansa niin, että ne ovat sataprosenttisesti sähköisiä. Mutta hermostuneisuuden lisäksi heidän esimiehensä ovat toiveikkaita, koska he uskovat, että he voivat tavoittaa muita asiakkaita, jotka eivät tänään ajatelleet autojaan. He tulevat kuitenkin tähän uuteen tulevaisuuteen unohtamatta juuriaan.

Ja näin olemme päässeet uutuuteen, joka näkee valoa näinä päivinä. Kuten jo tiedät, V12-moottorit, joilla on suuri iskutilavuus ja teho He ovat olleet vakio Rolls Roycelle koko sen historian ajan. Ja nyt kun Derbyn yritys siirtyy sähköistykseen, he ovat päättäneet ampua kaikkien aikojen voimakkaimman vihan houkuttelevin ja rajoitetuin erikoisversio, jota olet koskaan ajatellut. Kyse on Black Badge Wraith Black Arrow -merkistä. Eikö se soita kelloa?

Rolls Royce Black Badge Wraith Black Arrow -mallia valmistetaan 12 kappaletta ja ne kaikki on jo myyty…

Rolls Royce Wraith - Rolls Royce Black Badge Wraith musta nuoli

Se ei ehkä kuulosta tutulta, mutta sillä on historiaa. Black Arrow on saanut inspiraationsa Thunderboltista, joka teki maanopeusennätyksen vuonna 1930. Tätä varten se käytti kahta V12-moottoria ja kiillotettua alumiinirunkoa, joka oli vaikeasti havaittavissa Bonnevillen suolatasangoilla, mutta se oli maalattu suurella mustalla nuolella, jonka sivulla oli keltainen ympyrä. Ja tämä sama väriyhdistelmä voidaan nähdä puskureissa tai grillissä olevilla keltaisilla lisäkkeillä.

Emme voi myöskään sivuuttaa hienovarainen keltainen ympyrä ikonisen Spirit of Ecstacy -huppukoristeen alla. On kuitenkin muita koriste-elementtejä, jotka antavat kokonaisuuden kaikkien voimakkaimmalle Wraithille. Korin sävy muuttuu etuosan alumiinista mustaksi takaa, mitä kaikkea täydentävät keltaiset korostukset. Tilaisuutta varten he ovat valinneet Celebration Silver ja Black Diamond sävyt päällyslakalla lasilla.