Saleen on yksi autonvalmistajista (käsitellään sitä sellaisena) vähemmistöisempi ja arvoituksellinen kuinka monta alalla on. Syynä sen käsittelemiseen on se, että hän on muiden mallien versioiden luomisen lisäksi työskennellyt jonkin aikaa yksin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hän olisi käynyt läpi hankaluuksia, jotka melkein tappoivat hänet. Itse asiassa, jos unohdat, on osa Jiangsu Saleen Automotive Technologies Groupia (JSAT).

Viimeksi kuulimme Saleen Automotivesta noin kolme vuotta sitten.. Sitten brändi ilmoitti, että voimme nähdä sen Los Angelesin autonäyttelyssä. Se oli urheilu S1, mutta muutamassa kuukaudessa ne katosivat taas, emmekä tienneet niistä enempää tähän asti. Kyllä, koska he palaavat taisteluun arvoituksellisella videolla joka jättää useita otsikoita siitä, mitä voimme odottaa hänen voittoisalta paluultaan?

Saleen ilmoittaa ja lupaa «räjähdysmäisen kasvusyklin» Mitä se tulee olemaan…?

Kyllä, luit hyvin vuonna 2020 Kiinan viranomaiset pakkolunastivat Jiangsu-Saleenin tilat ja karkotti sen ei-kiinalaiset johtajat ja työntekijät. Sen jälkeen emme ole tienneet mitä on tapahtunut, mutta kaikki viittaa siihen, että he ovat «nousseet» kuopasta ja ovat valmiita jatkamaan taistelua. Ehkä se on syy siihen he ovat tallentaneet videon, jonka esittelemme sinulle ja mikä tärkeintä, heidän lupaamat harangit…

Jos katsomme leikettä, voimme lukea ja kuulla lauseita, kuten «Hienoja asioita tapahtuu» tai lupaus, että a «räjähdysmäinen kasvusykli» on ovilla. Ja monet teistä ihmettelevät, kuinka he aikovat kertoa totuuden kaikesta tästä? No, sen perusteella, mitä näet, he ovat myös ilmoittaneet siitä työskentele «jännittävien uusien visionääristen tuotteiden» parissa. Ja lopuksi hän vahvistaa, että he avaavat pian uuden sijoituskierroksen pääomalleen…

Kuten olemme oppineet eri lähteistä, näiden arvopapereiden myyntiarvo on vähintään 500 dollaria. Sieltä se, joka haluaa saada lisää osakkeita, tietää jo, mitä hänen pitää tehdä «löysäämällä». Meille jää epäilys, että emme todellakaan tiedä, mitä hänen suunnitelmansa tulee olemaan, ja siksi emme luota häneen kovinkaan paljon. Meidän on odotettava, mikä on hänen seuraava siirtonsa, mutta ei varmasti kestä kauan ilmoittaa siitä suurella fanfaarilla.

Kärsivällisyyttä…

Lähde – Facebookin Saleen