Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Missasitko Toyota GR 86:n junasta? Älä huoli: sinulla on vielä yksi mahdollisuus saada upouusi puhdas urheiluauto kohtuulliseen hintaan. Se on noin Subaru BRZ 2023, joka on käytännössä identtinen edellä mainitun Toyotan kanssa, koska molemmat on kehitetty samaan aikaan ja jakavat lähes kaikki osansa. Toinen sukupolvi Tämä bensiinimoottorilla, manuaalivaihteistolla ja takavetoisella coupe saapuu vihdoin Espanjaan (jotain, mitä ei ollut ennakoitu), mutta se tekee sen hyvin lyhyellä tuotantojaksolla: tuskin 50 kopiota koko alueelle. Tilauksen avauspäivää ei ole ilmoitettu.

Subaru on vahvistanut tuovansa maahamme viisikymmentä kopiota BRZ-mallistaan. Tämän mallin ensimmäinen sukupolvi myytiin Espanjassa vuosina 2012–2019. Sen uusi painos, joka on parannettu kaikilta osin alkuperäiseen verrattuna, esiteltiin vuonna 2021, vaikka alun perin ilmoitettiin, että Eurooppa ei koskaan saa tarjontaa, koska se ei kuulu brändin yritysstrategiaan tällä alueella. Lopuksi ja tarkoituksella vahvistaa yrityksen imagoa vanhalla mantereella, japanilainen yritys on suostunut toimittamaan kansalle 50 yksikköä. Jokaisen hinta alkaa 39 500 €mikä ei ole ollenkaan huono, kun ottaa huomioon sen, mitä se tarjoaa tuntemuksia ratin takana.

1681067673 527 Subaru myy BRZ 2023 mallinsa Espanjassa mutta takaa vain 50

Pohjimmiltaan Kaksi asiaa on motivoinut Subarun tuomaan markkinoille uuden BRZ:n täällä, vastoin todennäköisyyksiä: GR 86:n lyhyen ajan kokema myyntimenestys ja Solterran, sähköisen katumaasturin, myynnin alkaminen, joka alentaa tästä lähtien valmistajan keskimääräisiä päästöjä (se ei ole sen ainoa tämäntyyppinen tuote) kompensoimalla loput. Syystä riippumatta kyseessä oleva urheiluauto sille on ominaista puhtauden käsite ja tekninen perinne ilman suurempia myönnytyksiä autoteollisuuden edistysaskeleille kuin mitä nykyiset säännökset ehdottoman edellyttävät. Niin paljon että lopettaa rakentamisen vuonna 2024kun sitä muutetaan.

Ohjaamon eteen on asennettu a vapaasti hengittävä moottori (ilman turboa) bensiini- ja boxer-arkkitehtuurilla neljällä sylinterillä ja tilavuus 2,4 litraa. Tuottaa enintään 234 hv tehoa ja 250 Nm vääntöä. Tämä liittyy a 6-vaihteinen manuaalivaihteisto joka lähettää kaiken voiman taka-akseli, ainoa veto. Tämän mekaanisen kokoonpanon ansiosta Subaru voi kiihtyä 0-100 km/h 6,3 sekunnissa ja saavuttaa huippunopeuden 226 km/h. Totuus on, että ne eivät ole merkittäviä suorituskykylukuja, mutta tapa, jolla ne toimitetaan, ja niiden dynaaminen käyttäytyminen. Lisäksi Espanjaan laskeutuvat BRZ-koneet varustetaan a runsas varustus. Asiakas voi valita vain maalin päällirakenteeseen.