Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Subaru lämmittää jo moottoreita tulevaa Tokion autonäyttelyä varten. Japanilainen yritys tietää, että heidän maansa asiakas on vaativa, eikä he halua tuottaa pettymystä hyödyntäen sitä, että he pelaavat kotona. Siksi hän viimeistelee yhden loukkaavia uutuuksia osastolla esitettäväksi joka järjestetään Makuhari Messe -kongressikeskuksessa Chibassa. Ja ilmoittaakseen läsnäolostaan ​​hän on julkaissut a virallinen lehdistötiedote, jota havainnollistaa kolme teaser-kuvaa.

A priori näyttää siltä, ​​​​että Subaru ei aio tehdä suurta käyttöönottoa. Mutta ei, se ei ole niin ja enemmän, kun sanomme, että päätavoite on viimeistele urheilullinen STi-merkkisi. Tätä varten se sisältää sarjan malleja, joissa on linkkinä nämä urheilulyhenteet, vaikka jokainen on omalla tyylillään. Tärkein tulee olemaan Uuden sukupolven Impreza STi esimerkkinä siitä, mitä on tai tulee olemaan. Huomaa, koska se on piilotettu kankaan alle.

Impreza STi:n viereen tulee Subaru Levorg STI Spot#…

Subaru Levorg STi Spor#

Jos katsot tarkkaan, Otsikkokuvassa on kaksi Subaru-mallia, jotka on peitetty kankaalla. On reilua sanoa, että emme tiedä kumpi on kumpi, mutta yksi niistä on varmasti uusilla STi-osilla varusteltu Impreza. Kuten hyvin tiedät, Imprezan uusin iteraatio julkaistiin viime marraskuussa Los Angelesin autonäyttelyssä. Ja vaikka hän aluksi jätti meidät hieman kylmäksi, näyttää siltä, ​​että hänen debyyttinsä ainakin Yhdysvalloissa ja Japanissa on ollut hyvä.

No sitten, urheilullisen Impreza STi -deklinaation odotetaan saapuvan markkinoille ennen vuoden 2023 loppua. Ja tätä varten on elintärkeää esitellä se brändin urheiluhaaran luomilla uusilla kappaleilla. Kuitenkin on odotettavissa, että osa sen etuosasta muuttuu, koska sen pitäisi debytoi urheilullisempi puskuri. Mukana on myös uusi sarja kevytmetallivanteita tai takaosa, jossa a runsaampi kattospoileri.

Toinen Subarun upeista uutuuksista Tokion autonäyttelyyn on Levorg STI Spot#. Se on prototyyppi, joka perustuu Levorg STI Sport R EX mutta se parantaa teknisiä ominaisuuksia, kuten jousitusta tai ohjausta. Nämä parannukset saavuttavat myös Impreza STi:n, mutta erona on, että Levorgin myynti voidaan rajoittaa sen kotimarkkinoille. Lisäksi yhdestä ja toisesta mallista ei tule pulaa «katuversioista».

Kolmannella sijalla Subaru esittelee myös Crosstrek Boost Gear Conceptin ja Rexin. Molemmat muuttuvat testatakseen markkinoita mahdollisten muutosten ja uudelleenmuotoilujen varalta, joista he kärsivät tulevaisuudessa. Lopuksi he eivät unohda urheilumaailmaa näillä malleilla: BRZ GT300, WRX NBR -haaste 2023 ja WRX Rally Challenge 2023. Valon näkemiseen on kuitenkin vielä monia salaisuuksia, vaikka niitä on vähemmän…

Lähde – Subaru