Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Hän Suzuki S-Crosskunnostettu vuonna 2022, on a Kompakti, monipuolinen ja tehokas SUV. Hänen brändinsä pyytää häneltä jotain vähemmän kuin 25 000 €, mukaan lukien alennukset kaupallisista kampanjoista. Sillä rahalla saa auton 130 hv, ECO-merkki DGT:n (koska sen moottorissa on kevyt hybridisaatio) ja a erittäin hyvä tekninen ominaisuus kaikessa aktiiviseen turvallisuuteen, liitettävyyteen ja mukavuuteen liittyvässä laivalla. Mutta parasta on, että japanilaisen yrityksen espanjalaisen tytäryhtiön mukaan sillä on a välitön saatavuus.

S-Cross on yksi uusista autoista, jolla on paras hinta-laatusuhde markkinoista, puhumattakaan a erittäin korkea luotettavuus. Suurin osa asiakkaista, jotka aikovat ostaa auton, jolla on nämä ominaisuudet, eivät kuitenkaan harkitse heidän ostoaan. Kyseinen malli päivitetty perusteellisesti viime vuonnavoidaan hankkia hyvin lyhyt ja jopa nolla odotusaikaasanoo Suzuki. Tiesitkö on valmistettu unkarissaEU:n jäsenvaltio?

2023 S-Cross sisustus

Myytävänä alkaen 24 982 euroavoidaan konfiguroida kaksi propulsiojärjestelmää kahdella eri hybridisaatiotasolla ja perustuu bensiinimoottoriin: MHEV 130 hv ja manuaalivaihteisto tai HEV 116 hv ja automaattivaihteisto. Normaalisti veto on edessä, mutta on mahdollista valita integraali (4×4) Joka tapauksessa. Sen keskikulutus menee 5,2-5,8 l/100 km WLTP-homologointisyklin mukaan, mikä sopii erinomaisesti katumaasturille, jossa on 4,3 metriä pitkä ja melko aerodynaaminen, vaikkakin suhteellisen kevyt (1 270 – 1 435 kg tyhjänä versiosta riippuen).

Tämä tuote, joka juuri täyttänyt vuosikymmenen Euroopassa (alue, jolle se luotiin), on varustettu, S1-pääsyviimeistelystä, jossa on laaja valikoima ajo-avustajiamultimediajärjestelmä 7 tuuman kosketusnäyttö joka on yhteensopiva sekä Applen että Androidin kanssa, USB-liitännät, 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, led ajovalot ja viisi mukavaa istuinta, jotka eivät estä sinua nauttimasta a tavaratila 430 litraa kapasiteettia. Vankka, tilava, ekologinen, moderni, edullinen ja ilman toimitusongelmia. Mitä muuta voisit haluta?

Lähde – Suzuki